STYRK DINE HOFTER

– personligt træningsforløb med Anna Miller

Få skræddersyet et 6-ugers træningsforløb, specifikt til dig, der ønsker at forbedre din hoftesundhed. Dette forløb er ideelt for dig, der oplever smerter, nedsat bevægelighed, eller svækket styrke i hofterne. Overvejer du en operation, eller er du allerede i genoptræningsfasen efter en operation, er forløbet også relevant for dig.

Forløbet kan forbedre og lindre tilstande i hofterne såsom: Hoftestivhed, bækkenskævhed, iskias-smerter, lyske-smerter, hofte-bursitis, gigt, post-operativ genoptræning.

Hvad indeholder forløbet?
Personlig Konsultation: Vi starter med en dybdegående samtale om din sundhedshistorik samt dine mål og forventninger til træningsforløbet.
Funktionalitetsundersøgelse: En grundig gennemgang af dine hofters bevægelighed og styrke for at tilpasse træningen præcist til dine behov.
Personlig træning der fokuserer på at optimere dine bevægemønstre samt forbedre koordination og balance.

Du opnår i forløbet:

  • Øger ledbevægelighed og stimulerer dit bindevæv
  • Styrker blodomløb for optimal heling
  • Øger muskelstyrken for at støtte og stabilisere dine hofter effektivt
  • Mindsker smerter, hvilket gør hverdagsaktiviteter lettere og mere behagelige

Specialudstyr
STRAFIT er særligt egnet til at træne ankler, knæ og hofter. Du arbejder på en blød overflade, og vil derfor få aktiveret muskler, der tidligere har været inaktive på grund af skade eller smerter. Træning i de bløde puder er mindre belastende for vores ledflader, som kan være slidte eller skadede.

Vi anvender også redskaber som reformer, tower, cadillac, vægte, elastikker og bolde.

Vi træner sammen to gange om ugen i en time over seks uger.
Træningssessioner tilpasses dine præferencer og behov, og enkelte sessioner kan desuden udføres en-til-en online.

I træningsperioden udlånes en STRAFIT til hjemmetræning.

Om Anna Miller
Anna er en passioneret og erfaren personlig træner, der har specialiseret sig i at hjælpe klienter med at overvinde hofte-relaterede udfordringer gennem målrettet træning. Med en unik blanding af faglig ekspertise og personlig erfaring, tilbyder Anna et dybdegående træningsforløb, der er skræddersyet til at forbedre hoftefunktion, styrke og mobilitet.

Efter selv at have gennemgået en hofteoperation, forstår Anna de særlige udfordringer og bekymringer, som følger med hofteproblemer. Denne personlige erfaring har ikke kun givet hende et empatisk perspektiv, men også en praktisk indsigt i de mest effektive rehabiliteringsmetoder og træningsteknikker for hofterne.

STED

Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød

PRIS

9.200 kr.
Normalpris for 12 x personlig træning: 10.200,-
Værdi for leje af STRAFIT: 1.800,-

SÅDAN KOMMER DU IGANG

Send en mail på info@reezet.dk så aftaler vi nærmere.