Skip to main content

MEDLEMSSKABER

Du kan træne i Reezet med et løbende medlemskab, klippekort eller drop-in.
Du kan vælge mellem holdtræning eller træne reformer på nye, moderne Allegro 2 maskiner, og hvis du ikke kan vælge, kan du selvfølgelig få adgang til det hele. Alle medlemstyper har adgang til et videobibliotek med online træning, og hvis det passer dig allerbedst kun at træne derhjemme, så er der også en løsning, som vi kalder Reezet Online Live.

Med et løbende medlemskab betaler du hver måned, og du behøver ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse. Har du et løbende medlemsskab giver Reezet 20 % rabat til husstandens familiemedlemmer på klippekort.
Et klippekort giver fuld fleksibilitet og gælder til fem eller ti timer, som skal benyttes inden for kortets udløbsdato. Drop-in er for dig, der kun træner ind imellem.

Hvis du ønsker at tilmelde dig et event eller et forløb kan du læse mere her. Ønsker du personlig træning er du velkommen til at kontakte os på info@reezet.dk.

GRATIS INTROTIME –

PRØV OS, FØR DU BLIVER MEDLEM

Hvis du aldrig tidligere har fået en introtime eller været medlem hos os, vil vi gerne invitere dig på en gratis introtime.

For at komme i gang skal du oprette en profil på hjemmesiden eller i vores Reezet app. Når du har gjort det, kan du vælge lige præcis den time, du gerne vil prøve. Der er ingen binding eller betaling, der træder i kraft. Vi vil meget gerne blive bedre til at møde nye mennesker og sender dig en mail efter din introtime for at få feedback på din oplevelse.

Du kan kun købe en introtime én gang, og kun når du ikke har købt andre klippekort eller på anden måde været betalende medlem hos os tidligere.