Skip to main content

REEZET – DIG SELV!

Alle fortjener at have det 100% lykkeligt i krop og sind. I hvert fald det meste af tiden. Nogle gange skal vi lige justeres lidt ind for at komme på ret kurs. ’Reezet’, altså vores navn, henviser til det. På samme måde som et ur der lige skal stilles, så det går rigtigt igen. Vi er ikke ens, derfor skal din krop have en behandling, der er helt unik for den. Og en god undervisning eller behandling møder dig derfor lige dér, hvor du er og løfter dig fysisk og mentalt føler dig som en ny og bedre version bagefter. Jeg er så heldig, at mange dygtige mennesker har valgt at samarbejde med mig i de nye rammer. Vi kombinerer på tværs af discipliner og fusionerer det bedste fra forskellige træningskoncepter og systemer. Vores undervisere har en dygtighed, der sikrer, at du får en holdundervisning, der er ud over det sædvanlige.

SAMARBEJDER OG LOKALELEJE

Hos Reezet er vi meget åbne for at samarbejde med andre seriøse og dygtige undervisere og behandlere. Det kan være, at du står med et ønske om at behandle hele eller halve dage om ugen i fællesskab med andre, eller at du mangler lokaler til dine workshops og forløb.
Reezets faciliteter kan lejes til workshops, træning eller kropsbehandlinger. Vi har flere behandlerrum og en stor smuk og lys sal, der kan være en fantastisk ramme for et arrangement.

Den store sal

150 m2 stort smukt, lyst lokale, der kan anvendes til undervisning og træning, møder og foredrag.

Lokalet har lydanlæg, som kan bruges trådløst.
Lokalet kan lejes med komplet yoga- og pilatesudstyr.

Kapacitet:

  • Teateropstilling: ca. 40 personer.
  • Træning: 25 måtter (Covid-19 regler er overholdt selv med 30 deltagere).

Reformersal

7 Allegro2-reformere i lokale, der kan anvendes til undervisning og træning.

Lokalet har lydanlæg, som kan bruges trådløst.
Lokalet kan lejes med komplet pilatesudstyr.

Behandlerlokaler

Vores behandlerlokaler er henholdsvis 30m2 og 40m2.

Det er to dejlige, lyse behandlerrum, der kan lejes efter behov.

Send en mail til info@reezet.dk, hvis du ønsker en fremvisning af lokalerne, eller du er interesseret i et samarbejde.

BLIV KARMA-HJÆLPER

Hvis du har lyst til at blive en del af vores team i en karmaordning, så tag fat på os. Vi har løbende behov for friske kræfter til både stort og småt i vagtordninger. Opgaverne kan være at stå i receptionen, hjælpe med booking eller let oprydning og rengøring. Du er velkommen til selv at deltage på klasserne.

Få frie timer på vores mange hold:
Som modydelse for din hjælp kan du deltage frit på vores mange hold og også få gode rabatter i vores butik og til særlige events. Bor du i Birkerød eller tæt på, og lyder det som noget for dig, så skriv til os på info@reezet.dk

Skulle alle vores karmapladser være optagede så kan vi med din tilladelse gemme din ansøgning.

Når du træner i Reezet støtter du et lille børnehjem

Newlands Orphanage

En halv times kørsel udenfor Moshi ligger Newlands Orphanage, som er hjem for 55 børn i alderen 3-23 år. Børnehjemmet blev grundlagt i 2005, og har de sidste 8 år været ledet af William – en hjertevarm, loyal mand som vil børnene det allerbedste. Størstedelen af børnene er forældreløse, men børnehjemmet udøver også støtte til børn, der kommer fra fattige familier i nærområdet, hvor miljøet ikke er trygt nok til, at de kan fortsætte deres skolegang. Børnehjemmets vigtigste opgave er at sikre, at børnene overlever og får en uddannelse, så de kan klare sig selv den dag, de er gamle nok. Børnehjemmet er helt afhængigt af frivillig hjælp og den funding, der kan skaffes udefra.

Foreningens vision er at sikre at alle omkostninger til den daglige drift af Newlands Orphanage er dækket, samt at sørge for bedre uddannelse til alle børn på hjemmet. Foreningen vil i de kommende år have et særligt fokus på at sikre, at børnene har en selvhjulpen fremtid, når deres tid på børnehjemmet er forbi.

Reezet donerer hvert år 50.000 kr til projektet. Pengene kommer fra events og bødekassen ved udeblivelse fra timerne.