Skip to main content
Medlemsbetingelser

GODT AT VIDE NÅR DU VIL TRÆNE HOS REEZET

Her kan du læse om, hvordan du tilmelder dig medlemskaber og timer og hvilke betingelser der gælder, når du træner hos os. Hvis du har lyst til at se hvilke timer vi tilbyder eller booke en introtime, er du velkommen til at downloade vores Reezet-app. Det forudsætter ikke et medlemskab først.

Sådan bliver du medlem

Oprettelsesgebyr

Hos Reezet er der ingen oprettelsesgebyr.

Dit medlemskab

Du kan købe et løbende medlemskab, klippekort eller drop-in timer gennem vores Reezet-app eller via hjemmesiden https://reezet.dk/priser-2/
Medlemskabet starter på selve købsdatoen, hvor der betales frem til næste månedskift + 1 måned forud. Herefter betales 1 måned forud, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Fristen for opsigelse er løbende måned ift. opsigelsesdato + 1 måned. Det betyder, at medlemskabet er et abonnement, som bliver automatisk fornyet den 1. i hver måned.
Fordelen ved at alle medlemskaber løber fra den 1. i måneden er, at du bedre kan holde øje med antallet af træninger. Følg med under “Min profil” på reezet.dk eller på vores Reezet-app.
Hvis du har brug for hjælp til indmeldelsen er du velkommen til at skrive til os på info@reezet.dk

Klippekort

Du kan også vælge at købe klippekort. Når du booker et hold trækkes klippet automatisk medmindre du afmelder timen i tide efter de gældende afbudsregler.
Vores 5 + 10 klippekort er gyldige i 6 måneder, og du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, hvis du ikke har brugt nogle klip. Dit klippekort er personligt og ubrugte klip refunderes ikke.

Drop-in

Drop-in timer giver dig mulighed for at købe en enkelt time ad gangen enten til fysiske eller online timer. Der er tre priser til hhv. online, fysisk fremmøde til hold i salen eller til hold med reformer, tower eller nordic training.

Hvis dit medlemskab skal på pause

Reezet er åbent og aktivt hele året rundt, og vores økonomi er baseret på, at vi er her for hinanden året rundt.
Du kan dog sætte dit medlemskab på pause i op til 3 måneder ad gangen. Dog max. 1 gang pr. år og minimum 1 måned pr. gang. Gebyr for at sætte medlemskab i bero er 250 kr.

Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder startende fra den 1. i måneden. Skriv en mail til info@reezet.dk. senest 10 dage før du skal have sat dit medlemskab på pause af hensyn til betalingsflowet i banken. Så ordner vi det for dig.

Vær opmærksom på de nye vilkår og pristigning på medlemsskabet Team up dedicated træder i kraft ved berosætning.

Opsiges medlemskabet under pauseperioden, annulleres pausen, medlemskabet gen-
aktiveres og de gældende betingelser omkring opsigelse træder i kraft.

Opsigelse af medlemskab

Ønsker du at opsige dit medlemskab skal du sende os en mail på info@reezet.dk. Opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned.

Introtime – prøv os, før du bliver medlem

Hvis du aldrig tidligere har fået en prøvetime eller været medlem hos os, vil vi gerne invitere dig på en gratis introtime.
For at komme i gang skal du oprette en profil på hjemmesiden eller i vores Reezet-app. Når du har gjort det, kan du vælge lige præcis det hold, du gerne vil prøve. Der er ingen binding eller betaling, der træder i kraft. Du kan kun ‘købe’ en prøvetime én gang, og kun når du ikke har købt andre klippekort eller på anden måde været betalende medlem hos os tidligere.

Sådan træner du i Reezet

Tilmelding til hold

For at tilmelde dig holdtræning skal du først oprette en profil. Det gør du på hjemmesiden eller i vores Reezet-app. Så snart du har oprettet en profil og logger ind, kan du få et overblik over alle hold og nemt tilmelde dig.

Du kan booke 21 dage frem. Der åbnes op for booking 1 dag ad gangen, 21 dage frem. Medlemskab med 8 hold om måneden kan max. have 7 bookinger til fysiske timer ad gangen. Dedicated og extreme medlemskaber kan have henholdsvis 10 og 12 bookinger til fysiske timer ad gangen. Medlemskab til holdtræning kan have 9 bookinger til fysiske timer ad gangen. Der er ingen begrænsning på antallet af bookinger til online timer.

Når du har været til en time frigives muligheden for at booke en ny time. Holdskema i vores bookingsystem går fra mandag til søndag.

Du bliver checket ind af underviseren

Når du har tilmeldt dig et hold, er det vigtigt du kommer inden timen starter. Du vil blive checket ind af underviseren.
Hvis ikke du møder op eller du kommer efter check-ind, udløser dette et no-show-fee på 50 kr. Det er dit eget ansvar, at meddele underviseren at du er kommet, hvis du kommer for sent.

Venteliste

Hvis et hold er fyldt, kan du tilmelde dig ventelisten. 12 timer inden holdstart får du besked hvis du får plads på holdet.

Afmelding før timer

Bliver du forhindret i at møde op til en time, du har booket, skal du afmelde dig allersenest 12 timer før timen starter. Hvis du afmelder dig til tiden undgår du et no-show-fee og en anden kan få glæde af din plads.

Hvis du har abonnementerne Reezet online live eller Reezet holdtræning koster det et no-show-fee på 50 kr. at afmelde senere end 12 timer før holdstart.
Har du klippekort eller abonnementerne Team up 8x/md, Team up dedicated eller Team up extreme koster det et klip at afmelde senere end 12 timer før holdstart.

Reezet støtter børnehjemmet Newlands Orphanage, Tanzania, med en del af no-show-fees. Du kan læse mere om børnehjemmet på www.newlands.dk

Det med småt

Afmelding af workshops, forløb eller retreats

Tilmeldingen er bindende, hvis du har tilmeldt dig en workshop, event eller et retreat. Du er velkommen til at give din plads til anden side, hvis du selv er blevet forhindret i at deltage.
Skriv til os på info@reezet.dk hvis du er forhindret eller giver pladsen til en anden.

Ændringer til skemaet

Der kan opstå situationer, hvor vi kan være nødt til at ændre i ugeskemaet. I særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom. Hvis det sker, vil du få besked fra os så hurtigt som muligt.

Årsplan

Vi har en særlig holdplan i de mest almindelige ferier og helligdage. Vi forbeholder os retten til at holde lukket den 24/12, 25/12 og den 1/1.

Alder

Du skal være fyldt 15 år for at være medlem. Skriv til os på info@reezet.dk hvis du har spørgsmål til aldersgrænsen.

Oplysninger om dig

Dine stamoplysninger registreres i vores bookingsystem, og vi behandler dem fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi sender løbende nyhedsbreve med information om aktiviteter i centeret ud til alle, der har oprettet en profil. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at skrive til info@reezet.dk. Ændringer i dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bank- eller kreditkortoplysninger etc. bedes du opdatere via din profil, så vi altid har dine opdaterede persondata i vores system.

Ændringer, kampagner og fortrydelsesret

Reezet kan ændre medlemsbetingelser og priser med et varsel på 30 dage. Det kan eksempelvis være for at køre kampagner i kortere perioder. Det medlemskab, du allerede ejer og bruger, gælder for den angivne periode og kan ikke ændres. Ved køb af medlemskab har du 14 dages fortrydelsesret. Har du købt et forløb som fx. en workshop eller lignende med startdato indenfor 14 dage efter købet, frafalder fortrydelsesretten.

Virksomhedsoplysninger

Ansvar

Al træning og ophold i Reezets lokaler sker på eget ansvar. Dette gælder både for vores medlemmer og gæster af huset. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i studiets aktiviteter. Er du i tvivl, så tjek med din læge. Hos Reezet påtager vi os ikke ansvar for dine personlige ejendele. Du er velkommen til at benytte dig af vores lockers til dine værdigenstande.

Reezet

CVR: 30611373

Reezet center for bevægelse
Toftebakken 9B
3460 Birkerød

Danske Bank reg. nr. 3409
Konto nr. 13037310