Skip to main content

Teamet i Reezet

Mød vores stjerneklasse-instruktørteam med en unik erfaring, dygtighed og engagement.
Du kan læse mere om dem her.

Elisabeth Pierini Lüders


"Bodywork er alt, hvad jeg har lært"

Elisabeth Pierini Lüders er ejer og leder af Reezet, og så er hun uddannet jurist, instruktør og Body-SDS behandler og Registreret Alternativ Behandler. Elisabeth har undervist de sidste 30 år i mange bevægelses discipliner og taget flere uddannelser og kurser i Danmark og NY. Senest har hun fordybet sig i åndedrætstræning med en uddannelse i “Bevidst Vejrtrækning”. Hun har udviklet fusionstræningen bodywork, der er træning med kropsterapeutiske elementer og uddanner i dag andre instruktører.

Hos Reezet underviser Elizabeth pierini Lüders i åndedrætstræning bodywork og reformer samt på workshops og forløb. Herudover er hun også personlig træner.

Anna Miller

"Du skal opleve din krop som et godt sted at være"

Omdrejningspunktet i Annas arbejdsliv er at inspirere til oplevelse af bevægeglæde og til at opleve kroppen som et godt sted at være, også når den er i ro.
Med en uhøjtidelig, seriøs, nørdet, professionel og lidt gakket tilgang til undervisning har hun siden 1995 haft glæden af at arbejde med mange mennesker i både ind og udland.
Anna har arbejdet med genoptræning på klinik for både patienter og eliteidrætsfolk, stressreduktion i It-virksomheder, på den Norske Opera og Ballett og haft egen yoga-virksomhed i Norge i en årrække.
I Sverige og Norge har hun arbejdet med uddannelse af yogainstruktører hos Y-lab og Yogaworks, og i regi af Annas Yoga har hun udviklet og undervist et fordybningsår i Yoga.

Anna er uddannet Yogalærer, Reformerinstruktør, Holistisk Health & Exercise Coach og har en Bachelor i Psykologi og Pædagogik.

I Reformeren leger hun din krop stærkere, og hendes håb er, at det vil ruste dig til et glædesfyldt liv med berigende oplevelser.

Hos Reezet underviser Anna i reformer og yoga.

Marianne Hagemann


"Jeg er glad for at undervise-og jeg synes, at jeg har det bedste job"

Marianne Hagemann har mange års erfaring inden for undervisning, formidling og rekruttering. Hun er et menneske, der nyder at dele ud af sin viden og sit engagement både på yogamåtten og udenfor. I 2000 besluttede Marianne sig for at undervise i yoga, pilates og dans. Den beslutning er blevet hendes livsvej - båret af interessen for sundhed herunder kost og holistisk livsstil. Hun har en uddannelse inden for det indiske sundhedssystem auyrveda og er også antiinflammatorisk kostvejleder. Mariannes glæde og nysgerrighed smitter - også i hendes undervisning, der bla. har fokus på at styrke kroppen, få en skadesfri krop samt bedre kropsbevidsthed.

Hos Reezet underviser Marianne Hagemann i flere former for yoga samt i pilates inspired.

Birgitte Nymann

"Bliv stærkere med effektiv, fokuseret træning"

Vi overvurderer, hvor meget vi kan opnå på en måned, og undervurderer hvor langt vi kan nå på et år. Birgitte har 35 års undervisningserfaring. Hun har uddannet instruktører over hele landet i mere en 25 år i alt discipliner inden for aerobic, spinning, fitness, Pilates og EFFEKT. Birgitte Nymann underviser også andre instruktører, der skal uddanne andre instruktører. Hos Reezet underviser Birgitte Nymann i puls- og styrketræning.

Camille Vienne

"Din sande styrke kommer ubesværet, når der er ro og balance"

Camille Vienne har en bachelor i dans og er uddannet Pilates instruktør og kropsterapeut. Hun har igennem hendes lange karriere som danser erfaret på egen krop, hvordan fysisk og mental styrke er nøglen til et liv med et højt energiniveau og overskud.

Hun har mange års hands-on erfaring med at hjælpe sportsudøvere, erhvervsfolk og alle med et behov for ekstra overskud i hverdagen til, igennem vejrtrækningsøvelser, kropsterapi, Pilates og de-stress teknikker at opbygge fysisk og mental ro og styrke.

Hos Reezet underviser Camille i personlig træning, reformer & duo hold.

Christina Andersen


"En holdning som en danser"

Christina Andersen dansede som ung moderne ballet på Alvin Ailey American danceschool i New York, hvor hun også uddannede sig. Senere uddannede hun sig til jordemoder - og har haft det livsbekræftende job i 15 år. De sidste år har Christina satset 100% på pilates-undervisning af mange forskellige målgrupper. Hun er under uddannelse på den danske pilatesskole i comprehensive pilates, og hun har en særlig stor faglig viden, når det gælder undervisning af gravide og efterfødselshold.

Hos Reezet underviser Christina Andersen i moderne og klassisk pilates, barre fusion, reformer, soma move og gravid- og efterfødselstræning. Herudover er hun også personlig træner.

Charlotte Borchert


"Reformertræning giver den stærkeste krop"

Charlotte Borchert har arbejdet i medicinalbranchen i mere end 25 år og har en uddannelse som farmakonom. Efter mange rygproblemer, der viste sig at være en diskusprolaps i lænden, begyndte hun at træne reformer. Charlotte genoptrænede sin ryg og har siden været fri for problemer med lænden. Elisabeths fusionstræning med fokus på kropsbevidsthed, vejrtrækning og korrekt udførelse af øvelserne har inspireret og hjulpet hende. Forløbet har været så inspirerende, at hun har taget uddannelsen som bodywork reformer-instruktør.

Hos Reezet underviser Charlotte Borchert i bodywork reformer.

Charlotte Krøigaard


"Man kan forandre så meget – med bodywork"

Charlotte Rønne Krøigaard har altid elsket at danse og har også været vild med Jane Fonda-aerobic. Hun har netop afsluttet sin uddannelse som bodywork reformerinstruktør og er lidt af en nørd, når det gælder bevægelsesanatomi. Når Charlotte ikke underviser selv eller træner, arbejder hun som partner i et relocation firma, der hjælper mennesker fra andre dele af verden, som er udstationeret i Danmark, med at finde sig godt til rette.

Hos Reezet underviser Charlotte Krøigaard i bodywork og reformer.

Jane Kvist

"Farvel til smerter med klog træning"

Jane Kvists krop havde det rigtig svært efter hendes sidste graviditet, indtil hun fandt en måde at træne på, der kunne hjælpe. Ved hjælp af kropsterapeutisk reformertræning hos Elisabeth Lüders overvandt hun problemer med sit bækken og slap af med sine smerter. Efter den oplevelse besluttede Jane sig for selv at blive instruktør, så hun kunne give denne træningsform videre til andre. Hun har netop afsluttet sin uddannelse som bodywork reformerinstruktør og har fået en ordentlig portion anatomisk viden. Jane Kvist arbejder som projektleder indenfor byggeri og har tidligere dyrket yoga og dans.

Jane Kvist underviser i bodywork reformer i House of Pilates i Gentofte og hos Reezet.

NETE SØRENSEN

"Man må gerne kunne mærke træningen"

Nete er uddannet sygeplejerske, og pilatesundervisning er en passioneret bibeskæftigelse.

Hun kan lide at udfordre de klassiske øvelser, og anvender både høj og lav belastning i reformertimerne, for “man må gerne kunne mærke træningen under og efter - men på den gode måde”.
Nete gør en dyd ud af at lave et godt flow, hvor timerne aldrig er ens.
Udover sin uddannelse som reformerinstruktør, er Nete også barre- og matwork-instruktør samt personlig træner.

Nete har fokus på sikker træning og åndedræt under timen, så kroppen arbejder med og ikke imod.

I Reezet underviser Nete i reformer pilates.

Kristina Vedøe

Underviser "One size passer ingen"

Kristina Vedøe faldt pladask for yoga, meditation og åndedrætstræning i 1997. Kærligheden har holdt lige siden, og hun har løbende suppleret sin dygtighed som underviser med flere uddannelser inden for yoga, åndedræt, meditation, ayurveda, stressbehandling, selvudvikling, yogafilosofi og senest ”Divine Feminine”. Kristina Vedøe lever af at undervise i yoga og lægger især vægt på at nå alle elever i sine velbesøgte holdtimer. Hun underviser differentieret, så både begyndere og erfarne kan være med.

Hos Reezet underviser Kristina blandt andet i elemental yoga, vinyasa flow, yoga og yin yoga/restorativ yoga.

Nanna Agergaard

"Jeg elsker at blande frisk luft med effektiv træning”

Du kan møde Nanna næsten hver søndag i skoven til outdoor-træning. Hun elsker at finde nye, sjove steder i skoven, hvor man kan få brugt kroppen. Fokus er på at få pulsen op, at styrket kroppen - og at kunne gå glad hjem!.

Det er ingen hemmelighed, at Nanna har sine rødder i gymnastikkens verden, så det kan ske, at der ryger lidt gammeldags gymnastik med i programmet.

Nanna har undervist i gymnastikforening i Birkerød i mange år, og er senest uddannet EFFEKT-instruktør hos Birgitte Nymann, hvor hun også har undervist de sidste 7 år.

René Vedøe


"Træning for både krop og sind - fordi det hele menneske er vigtigt"

René Lindberg Vedøe har træner og underviser i yoga, meditation, cykling og golf.
René deltog på sit første TM (Transcendental meditation) i 1992 og har siden udforsket og arbejdet med forskellige typer og linier af meditationsteknikker og redskaber.
Yoga og meditation understøtter hinanden og derfor lå det i kortene at yogaens brede viden og kropsbevidsthed også blev en del af den daglige praksis.
René har undervist fuld tid i yoga og meditation siden 2003 og har en bred viden og forståelse af yoga og medtitaion såvel som stor erfaring med at arbejde med folk i stress relaterede situationer og tilstande.
I 2005 blev René uddannet certificeret som kranial-sakral terapeut fra Standley Rosenberg Instituttet og i 2001 ReikiHealer. René kombinerer de 2 behandlingsformer i sine behandlinger med stor effekt.
Hos Reezet underviser René Vedøe i Golf Yoga, Yoga for sportsfolk, Yoga afstress og reformer samt på workshops og forløb.

STEFFEN PIERINI LÜDERS

"Få optimale resultater ud af træningen"

Steffen har en lang erfaring som aktiv atlet indenfor en lang række discipliner: Triathlon, MTB, langrend og meget mere. Han har også været superbruger af Nordic Traineren lige siden den blev opfundet, og han har undervist både begyndere og meget øvede i at få optimale resultater ud af træningsformen. Som navnet antyder er han i så nær familie med Elisabeth, som man kan være ...

Hos Reezet underviser Steffen i Nordic Trainer.

Trine Sandfuss

"Musikken inspirerer mig til bevægelse"

Trine har gennem mange år undervist i dans og gymnastik - alt fra afro, jazz og opvisningsgymnastik for damer. Musikken og dens udtryk - eller dynamik som hun også kalder det - præger de bevægelser hun bruger i undervisningen. Trine har gennem de sidste år også trænet med på outdoor holdene i skoven. Fuglefløjt er også den skønneste baggrundsmusik, som hun siger.
I Reezet underviser Trine i Dansemotion og på outdoorholdene i skoven.

Mei-Mei Swane Lund


"Befriet af dansen"

Mei-Mei har danset helt fra sine teenage-år. Hun startede med koreografibaseret dans, men senere har hun kastet sin kærlighed på Groove. Der skal være plads i dansen til ens personlighed, mener hun, og det kan man med Groove, der er en energisk og lyst baseret danseform.

Mei-Mei underviser i Groove dans.

Kristine Ingevall

"If you don't use it you loose it"

Kristine er oprindeligt uddannet skuespiller og performance designer og har arbejdet med krop, sind og bevægelse stort set hele hendes liv. Hun er meget inspireret af buddhistiske og østligt orienterede livsformer og blander de tilgange med vores vestlige viden og forståelse. Kristine har arbejdet som instruktør i yoga og mindfulness gennem de sidste 10 år. Senest har hun tilføjet piltes på repertoiret ligesom hun er under uddannelse på Helle Gotved instituttet som bevægelsesunderviser og massør. Kristine er også uddannet Thai yoga massør og tilbyder behandlinger samt enetimer i yoga mindfulness og pilates. Kristina inspireres af kroppens sunde anatomiske funktionalitet, der ligger til grund for al hendes undervisning.

Hos Reezet underviser Kristine i yoga og pilates og så er hun også massør på events.

Sabina Byrgesen

"Sved på panden og et smil på læben"

Sabina har mange års erfaring med at undervise på reformeren. Hun sammensætter sine timer så de indeholder elementer af klassisk pilates kombineret med mere kreative, legende og udfordrende øvelser på reformeren. Sabina har fokus på, at alle skal kunne deltage i hendes timer, og at det aldrig bliver kedeligt. ”Det må være gerne give sved på panden at træne, men det skal også være sjovt”.

Til daglig arbejder Sabina som souschef i et børnehus.

Hun er uddannet i pilates matwork, barre, tower samt reformer.
Hos Reezet underviser Sabina i reformer og tower.

Yoanna Choleva


"En god træningsseance træner dig uden at dræne dig"

Yoanna er uddannet EFFEKT-instruktør og er specialiseret i at undervise i træning med egen kropsvægt, funktionel træning og holdningskorrigerende øvelser. Når du træner med Yoanna skal du forvente at arbejde i dybden med de forskellige øvelser og med detaljerne i bevægelserne, så du får optimalt resultat. Hos Reezet underviser Yoanna i EFFEKT og afløser på diverse træningstimer.

ANNE-MARIE REINBACH

Anne-Marie har en dybdegående forståelse for kroppens bevægelse, som er formet af års erfaring med dansere, atleter og patienter. Med en baggrund i moderne og traditionel dans, fortsatte Anne-Marie med at udvikle sin faglige viden og hun har videreuddannet sig både indenfor både pilates og anatomi.

Anne-Marie er følgende pilates-uddannelser: STOTT Pilates Matwork ved Michael Christensen i Århus; STOTT Pilates with weights, magic circle, redondo ball, flex band ved Karen Christensen i København; Body Control Pilates with cadillac, chair, spine corrector, pilates arc ved Birthe Brosolat i København samt reformer ved Marina Bunthovskikh i Bruxelles.

Anne-Maries timer fusionerer styrke, smidighed og en dyb forståelse for kroppens balance, hvilket skaber en unik og berigende bevægelsesoplevelse.
Hos Reezet underviser Anne-Marie i reformer, tower og pilates matwork.

MIRANDA HELLMAN

Miranda er uddannet pilates- og yogainstruktør med mange års erfaring som underviser i bevægelse, træning og afspænding. Hun underviser i det klassiske pilates-system, som er skræddersyet til dine individuelle behov. Du vil blive guidet gennem træning på gulv, reformer, tower, spine corrector, wonder chair og andet pilatesudstyr.

Miranda er certificeret pilatesinstruktør med en Comprehensive CphTM-uddannelse fra Pilates Cph, og hun har løbende videreuddannet sig inden for klassisk pilates både i Danmark og i udlandet. Hendes interesse har samtidig ført til flere uddannelser inden for anatomi, fysiologi, massage, gravidyoga, efterfødselsyoga og afspænding.

Hos Reezet underviser Miranda i classic pilates – semi-private.

AMINA ANDERSEN

I 2018 – efter at have dyrket yoga og dans i 15 år – begyndte Amina at træne klassisk pilates. Efter 5 år med denne træning kunne hun se effekten på egen krop, og hun fik lyst til at hjælpe andre i samme retning.

Amina har gennemført uddannelsen på “The Pilates Standards Comprehensive Program” hos Pilateshuset i Helsingør.

“Min egen erfaring med pilates er, at det giver positiv energi, stærk krop og øget smidighed.” Amina glæder sig rigtig meget til at undervise og træne andre i metoden.

Hos Reezet underviser Amina i classic pilates – semi-private.

ALISON STRONG

"When in doubt - breathe out"

Alison Strong kommer fra USA og har boet i Danmark i 21 år. Hun har bevægelse i blodet og har mere end 25 års erfaring som professionel danser og underviser i dans, fitness, pilates og yoga. Herudover er hun en registeret alternativ behandler (RAB) i fysiurgisk massage, og er certificeret personlig træner (American College of Sports Medicine). Alison er en professionel, dygtig og omsorgsfuld instruktør.
Hendes egen rejse gennem livet har skridt for skridt ledt hende frem mod at praktisere den helende og styrkende træningsform, som yoga og pilates er.

Alison underviser unge, kommende musical performers hos Den Danske Scenekunstskole i Fredericia, og har gennem sit firma GetStrong aftaler med flere store internationale koncerner med undervisning i styrke, holdning og mobilitet på jobbet, samt fysiurgisk massage.
Alison har en meget personlig tilgang til undervisningen. Hun er motiverende, inspirerende, deler gavmildt ud af overskud, omsorg og nærvær. Dette er tilsat masser af humor, og dermed dannes der i hendes lektioner et helt særligt rum med plads til opdagelse, udforskning og refleksion.

Hos Reezet underviser Alison Strong i reformer, men man hun kan dukke op som vikar i pilates matwork, barre fusion og yoga.