Teamet i Reezet

Mød vores stjerneklasse-instruktørteam med en unik erfaring, dygtighed og engagement.
Du kan læse mere om dem her.

Marianne Hagemann


"Jeg er glad for at undervise-og jeg synes, at jeg har det bedste job"

Marianne Hagemann har mange års erfaring inden for undervisning, formidling og rekruttering. Hun er et menneske, der nyder at dele ud af sin viden og sit engagement både på yogamåtten og udenfor. I 2000 besluttede Marianne sig for at undervise i yoga, pilates og dans. Den beslutning er blevet hendes livsvej - båret af interessen for sundhed herunder kost og holistisk livsstil. Hun har en uddannelse inden for det indiske sundhedssystem auyrveda og er også antiinflammatorisk kostvejleder. Mariannes glæde og nysgerrighed smitter - også i hendes undervisning, der bla. har fokus på at styrke kroppen, få en skadesfri krop samt bedre kropsbevidsthed.

Hos Reezet underviser Marianne Hagemann i flere former for yoga samt i pilates inspired.

Christina Andersen


"En holdning som en danser"

Christina Andersen dansede som ung moderne ballet på Alvin Ailey American danceschool i New York, hvor hun også uddannede sig. Senere uddannede hun sig til jordemoder - og har haft det livsbekræftende job i 15 år. De sidste år har Christina satset 100% på pilates-undervisning af mange forskellige målgrupper. Hun er uddannet på den danske pilatesskole i comprehensive pilates, og hun har en særlig stor faglig viden, når det gælder undervisning af gravide og efterfødselshold.

Hos Reezet underviser Christina Andersen i moderne og klassisk pilates, barre fusion, reformer, soma move og gravid- og efterfødselstræning. Herudover er hun også personlig træner.

Kristina Vedøe


Underviser"One size passer ingen"

Kristina Vedøe faldt pladask for yoga, meditation og åndedrætstræning i 1997. Kærligheden har holdt lige siden, og hun har løbende suppleret sin dygtighed som underviser med flere uddannelser inden for yoga, åndedræt, meditation, ayurveda, stressbehandling, selvudvikling, yogafilosofi og senest ”Divine Feminine”. Kristina Vedøe lever af at undervise i yoga og lægger især vægt på at nå alle elever i sine velbesøgte holdtimer. Hun underviser differentieret, så både begyndere og erfarne kan være med.

Hos Reezet underviser Kristina blandt andet i elemental yoga, vinyasa flow, yoga og yin yoga/restorativ yoga.

Charlotte Krøigaard


"Man kan forandre så meget – med bodywork"

Charlotte Rønne Krøigaard har altid elsket at danse og har også været vild med Jane Fonda-aerobic. Hun har netop afsluttet sin uddannelse som bodywork reformerinstruktør og er lidt af en nørd, når det gælder bevægelsesanatomi. Når Charlotte ikke underviser selv eller træner, arbejder hun som partner i et relocation firma, der hjælper mennesker fra andre dele af verden, som er udstationeret i Danmark, med at finde sig godt til rette.

Hos Reezet underviser Charlotte Krøigaard i bodywork og reformer.

Jane Kvist


"Farvel til smerter med klog træning"

Jane Kvists krop havde det rigtig svært efter hendes sidste graviditet, indtil hun fandt en måde at træne på, der kunne hjælpe. Ved hjælp af kropsterapeutisk reformertræning hos Elisabeth Lüders overvandt hun problemer med sit bækken og slap af med sine smerter. Efter den oplevelse besluttede Jane sig for selv at blive instruktør, så hun kunne give denne træningsform videre til andre. Hun har netop afsluttet sin uddannelse som bodywork reformerinstruktør og har fået en ordentlig portion anatomisk viden. Jane Kvist arbejder som projektleder indenfor byggeri og har tidligere dyrket yoga og dans.

Jane Kvist underviser i bodywork reformer i House of Pilates i Gentofte og hos Reezet.

Anne-Claire Theissen


"Bevægelse er livet"

Anne-Claire Theissen er fransk og har arbejdet i Danmark som professionel moderne danser. Hun har taget mange instruktøruddannelser både inden for yoga og pilates og hun har undervist hele livet på meget højt niveau. Anne-Claires interesse for kroppen og for personlig udvikling har også ført hende rundt om en uddannelse som Totum kropsterapeut. I dag arbejder hun som personlig træner og coach, og så er hun netop blevet færdiguddannet som idrætslærer.

Hos Reezet underviser Anne-Claire Theissen i barre fusion, pilates, yoga og reformer. Herudover er hun også personlig træner.

Michele Fitzwilliams


"Dansen skal have plads i krop og hjerte"

Michele Fitzwilliams' kærlighed til dansen startede i en ung alder og har været en del af hendes liv lige siden. Hun startede med sportsdans som siden blev til aerobics. Hendes glæde ved bevægelse og musik førte hende vidt omkring, og hun var i flere år en af Danmarks mest eftertragtede undervisere. I dag er Michele vendt tilbage og underviser i en glædesfyldt fusion af stilarter indenfor dans, hvor alle uanset erfaring og alder kan danse med. Michele er uddannet i kommunikation og arbejder til daglig med marketing.

Hos Reezet underviser Michele Fitzwilliams i dans.

Charlotte Borchert


"Reformertræning giver den stærkeste krop"

Charlotte Borchert har arbejdet i medicinalbranchen i mere end 25 år og har en uddannelse som farmakonom. Efter mange rygproblemer, der viste sig at være en diskusprolaps i lænden, begyndte hun at træne reformer. Charlotte genoptrænede sin ryg og har siden været fri for problemer med lænden. Elisabeths fusionstræning med fokus på kropsbevidsthed, vejrtrækning og korrekt udførelse af øvelserne har inspireret og hjulpet hende. Forløbet har været så inspirerende, at hun har taget uddannelsen som bodywork reformer-instruktør.

Hos Reezet underviser Charlotte Borchert i bodywork reformer.

Henrik Withen


"Kroppen gør mig nysgerrig – og det vil jeg give videre"

Henrik Withen har brugt det meste af sit liv som personlig træner og instruktør og har en lang række kurser bag sig. Henrik har altid holdt sig ajour med den nyeste forskning indenfor ernæring, træning og behandling. I foråret 2018 afsluttede han sin uddannelse som Body-SDS-terapeut, hvilket har haft en stor kropsterapeutisk indflydelse på hans undervisning og den måde han opfatter kroppen og dens signaler på.

Hos Reezet underviser Henrik Withen i bodywork pulse.

Ann Louise Vestergaard Genckel


"Jeg stræber efter at styrke gravide og nybagte mødre kropsligt og mentalt"

Ann Louise Vestergaard Genckel blev uddannet jordemoder for 17 år siden og har siden arbejdet på Rigshospitalet, samt Nordsjællands Hospital, Hillerød. Ann Louise er i dag tilknyttet begge hospitaler som timelønnet jordemoder og elsker fortsat fødslerne. Som jordemoder er hun ekspert inden for familiedannelse, graviditet, fødsel og barsel. Efter sin sidste barsel besluttede Ann Louise sig for at kombinere sine mange års erfaring som jordemoder med hendes passion for træning og sundhed. I dag er hun indehaver af ’Barsel Booster’ i Vedbæk, som tilbyder gravid- og efterfødselstræning. Ann Louise er uddannet fitness instruktør, personlig træner, pulsing barre underviser og kostvejleder.

Hos Reezet underviser Ann Louise i gravid- og efterfødselstræning og barre fusion.

Elizabeth Heindorff


"Mindfulness tilbyder selvberoligelse"

Elizabeth Heindorff er uddannet fysioterapeut, kropsterapeut (BBAT), psykoterapeut MPF og yogalærer. Hun har desuden en treårig uddannelse i mindfulness, empati og meditation fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom. Hun har arbejdet professionelt med stress hos Kalmia Center mod stress og med spiseforstyrrelser i psykiatrien og i Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade. Hun har selv dyrket yoga og mediteret i mere end 30 år. Elizabeth har delt sine erfaringer med patienter, klienter og elever også privat i egen klinik.

Hos Reezet underviser Elizabeth Heindorff i mindfulness og meditation samt på workshops og forløb.

Mei-Mei Swane Lund


"Befriet af dansen"

Mei-Mei har danset helt fra sine teenage-år. Hun startede med koreografibaseret dans, men senere har hun kastet sin kærlighed på Groove. Der skal være plads i dansen til ens personlighed, mener hun, og det kan man med Groove, der er en energisk og lyst baseret danseform.

Mei-Mei underviser i Groove dans.

Charlotte Salskov-Iversen


"Bækkenbunden er dit center"

Charlotte Salskov-Iversen er gynækologisk fysioterapeut med speciale inden for bækken/coretræning- og behandling.
Hendes interesse for dette blev vakt da mange fitness kvinder henvendte sig med forskellige udfordringer grundet en svag core/bækkenbundsmuskulatur.
Det gav anledning til at tage en diplomuddannelse indenfor kvinder og gynækologi. Hun er den første i Danmark til at præsentere et helt nyt træningssystem Low pressure fitness som har fokus på coremuskulaturen i flow.
Charlotte underviser også i bækkenbundstræning – et område, der er helt centralt for velvære og livskvalitet hos både kvinder og mænd.

Hos Reezet underviser Charlotte i low pressure.

Elisabeth Pierini Lüders


"Bodywork er alt, hvad jeg har lært"

Elisabeth Pierini Lüders er ejer og leder af Reezet, og så er hun uddannet jurist, instruktør og Body-SDS behandler og Registreret Alternativ Behandler. Elisabeth har undervist de sidste 30 år i mange bevægelses discipliner og taget flere uddannelser og kurser i Danmark og NY. Senest har hun fordybet sig i åndedrætstræning med en uddannelse i “Bevidst Vejrtrækning”. Hun har udviklet fusionstræningen bodywork, der er træning med kropsterapeutiske elementer og uddanner i dag andre instruktører.

Hos Reezet underviser Elizabeth pierini Lüders i åndedrætstræning bodywork og reformer samt på workshops og forløb. Herudover er hun også personlig træner.