Skip to main content
STRESSFOREBYGGELSE

BEDRE OG BEVIDST VEJRTRÆKNING KAN VÆRE ET VIGTIGT REDSKAB PÅ EN ARBEJDSPLADS

Stress handler ofte – men langt fra altid – om travlhed og om at have for mange opgaver på én gang. Menneskerbliver stressede, når de gennem længere tid har haft en oplevelse af ”fare på færde”. Udover, at det går ud over trivslen, påvirker det i længden helbredet både fysisk og psykisk. Et enkelt redskab til at håndtere stress her og nu er bevidst åndedrætstræning. ”Bevidst vejrtrækning” virker beroligende på nervesystemet og er lige så effektivt som at spise, når man er sulten.

TRÆN STRESS OG URO VÆK MED BEVIDST VEJRTRÆKNING

En god vejrtrækning og bevidsthed omkring åndedrættet, kan være et værdifuldt redskab for mange til at afbalancere deres stressniveau.

Med åndedrætsøvelser kan man opnå forbedring af stresssymptomer og fremgang såsom:

  • Større fokus og koncentration
  • Mere energi og overskud
  • Bedre søvn og fordøjelse
  • Mindre uro og angst

Ved gennemgang af blot få teknikker har man allerede efter én workshop mulighed for at implementere vejrtrækningsøvelser i ens hverdag og opleve at få mere nærvær, overskud og den dybeste ro.

Sanne Sansolios

Elisabeths fem-ugers forløb har givet mig et nyt værktøj til at holde stressen fra døren. Det føles rigtig rart at få noget ro ned i kroppen, og jeg kan bare give efter og ”snappe” ud af min travle hverdag.

Bjørn Østerbye
Kontakt Reezet for mere information og et konkret forslag til din arbejdsplads.
Kontakt Reezet

Vejrtrækningstræning

”Bevidst vejrtrækning” er en grundlæggende og blid form for vejrtrækningstræning, hvor man bliver guidet til at optimere sit åndedræt og lære principperne for brugen af vejrtrækning i hverdagen. Når man bliver opmærksom på, hvordan man skal trække vejret rigtigt, kan det få en meget stor positiv påvirkning på krop og sind.

Reezet tilbyder kurser og workshops om ”Bevidst Vejrtrækning” eller længere forløb til enkeltpersoner eller til teams. Her vil man lære de basale teorier om åndedrættet og dets påvirkning på nervesystemet. Man vil også træne vejrtrækning gennem en række enkle øvelser som både kan bruges hjemme og på arbejdet.

Kontakt os på info@reezet.dk for mere information og priser.