Skip to main content

ELISABETH LÜDERS

BODY SDS

Kunne du tænke dig at mærke lidt mere?

En krop uden stress eller smerter. Fornyet fokus. Mere energi.

Body SDS er en kropsterapeutisk behandlingsform, der tager afsæt i, at kroppens fysiske og psykiske tilstand hænger uløseligt sammen.

Jeg tager udgangspunkt i din aktuelle situation, dine behov og ønsker samt hvad jeg kan mærke i din krop. Jeg lægger stor vægt på at møde dig lige der, hvor du er – med indføling, nærvær og tilstedeværelse.

Uanset hvilken udfordring du står med, er du altid velkommen til at kontakte mig for en samtale, hvor vi kan afklare, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Book en tid
Body SDS

OM BEHANDLINGEN

En ubalance – hvad enten det er stress, spændinger eller fysiske skader – kan være kroppens måde at fortælle dig på, at du har brug for en hjælpende hånd til at “genstarte” dig selv. Body SDS er en kropsterapeutisk helhedsbehandling, der løsner dine spændinger, lindrer dine smerter, dæmper dit stressniveau samt giver dig mere energi og overskud.

Behandlingen kan gøre en forskel for dig, uanset om du kommer med en akut opstået skade eller problemstilling – eller du ønsker at forebygge og vedligeholde din sundhed, velvære og livskvalitet.

Body SDS er en effektiv og gennemprøvet behandlingsmetode, der kombinerer teknikker som massage, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, frigørelse af led og beroligende afspænding.

Kropsterapi kan smertelindre, skabe stort velvære, lettelse, ro i kroppen samt hjælpe dig og din krop tilbage på rette spor. Behandlingen kan i nogle tilfælde også hjælpe uforløste følelser, der måske har været den egentlige årsag til de fysiske symptomer op til overfladen.

Behandlingen tager udgangspunkt i dit individuelle behov – og inden behandlingen taler vi om, hvad behandlingens fokus skal være.

Med Elisabeths indsigt i kroppen har jeg fået gennembrud i behandlingen af mine kroniske smerter. Behandlingen har givet mig forståelse for, at kroppen og sindet hænger sammen - og kun gennem behandlingen af det hele menneske opnås bedring. Det kan Elisabeth.

Annemette Brandt

Elisabeth er dygtig, omsorgsfuld, kompetent og kan som ekstra bonus understøtte, hvad man fortæller og fornemme, hvad man har brug for. Det er ren velvære kombineret med, at man ved, at behandlingen skaber gode processer i kroppen og sindet.

Mette Luise Thomsen

Elisabeths behandlinger har virkeligt gjort en varig forskel for mig. Allerede efter anden behandling kom jeg tilbage til en langt bedre løbestil og en højere fart. Jeg følte mig lettere og højere – det var en vild oplevelse.

Claus Ellebjerg Due

Body SDS har og vil altid være en del af mit liv. Det er for mig et værktøj til at skabe balance i mit liv, grounde mig selv og holde min krop lige. Elisabeth skaber et nærvær, hvor man tør være sig selv, og jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger.

Sanne Salomonsen

Body SDS hos Elisabeth hjælper mig med at sætte tempoet ned i forhold til alle aspekter af livet. Det er, som om jeg trækker i håndbremsen, og min krop får luft samtidig med, at spændinger slipper. I dagene efter har jeg mere energi. Det er stærkt vanedannende.

Hanne Stenius

Elisabeth er rolig og nærværende – og samtidig er hun ikke bleg for at berøre emner, der lige netop er dem, der ligger én på sinde. Efter en behandling føler jeg mig mødt og beroliget.

Ninett Bramstoft

Udover at være en dygtig, omsorgsfuld,og kompetent behandler, der fornemmer, hvad man har brug for, så mestrer Elisabeth også at give god sparring på alt mellem himmel og jord. Kan virkelig anbefale.

Mette Luise Thomsen

Elisabeth er en virkelig dygtig kropsbehandler, men udover det formår Elisabeth også at øge ens egen kropsbevidsthed og tilknytte øvelser, jeg kan lave derhjemme. Det betyder, at jeg selv kan arbejde videre mellem behandlingerne. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth – så længe hun stadig har tid til mig.

Claus Ellebjerg Due

Elisabeth er en eminent behandler. Hun er nærværende og møder dig, hvor du nu er og løsner både unge og gamle spændinger. Behandlingen giver en skøn balance og sammenhæng i krop og sind. Bagefter er jeg 'grounded' og ofte fyldt med livsglæde og energi. Jeg kan på det varmeste anbefale Elisabeth.

MIKALA KLINT

EN BODY SDS BEHANDLING KAN LØSE PROBLEMER SOM:

 • Muskel- og ledsmerter
 • Gigt og hævede led
 • Inflammation i muskler, sener eller organer
 • Smerter i ryg, nakke, skuldre
 • Smerter ved skoliose eller scheuermann
 • Kontorskader, musearm og kold skulder
 • Sportsskader, forstuvninger m.m.
 • Spændingshovedpine
 • Mave-/tarmproblemer
 • Tankemylder, uro og manglende energi
 • Stress og udbrændthed
 • Angst
 • Svimmelhed og spændinger
Supplerende behandlinger

LASERTERAPI OG MIKROVASKULÆR TERAPI

Jeg supplerer indimellem kropsterapi med K-laser eller mikrovaskulær terapi for at afhjælpe specifikke akutte eller kroniske skader, som for eksempel forstuvninger, piskesmæld eller hold i ryggen.

K-laserterapi stimulerer vækst og heling af væv i kroppen ved hjælp af infrarødt lys. Laseren accelererer helingsprocessen og mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævsdannelse. Uanset om din skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan laserterapi sætte skub i helingen og give rigtig gode resultater.

Mikrovaskulær terapi udføres med Bemer terapi som er et apparat, der stimulerer en svækket vasomation og forbedrer mikrocirkulationen i kroppen. Gennem den øgede blodcirkulation accelererer terapiformen kroppens egen helingsproces og hjælper til heling af betændelsestilstande og smerter, akutte såvel som kroniske.

Uanset hvilken udfordring du står med, er du altid velkommen til at kontakte mig for en samtale, hvor vi kan afklare, hvordan jeg kan hjælpe dig.
KONTAKT elisabeth
Dine forventninger i fokus

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi afstemmer forventninger. Samtalen lægger retningen for behandlingen, hvad enten du kommer med konkrete skavanker eller bare gerne vil ned i gear. Vores samtale giver dig desuden tid til at lande og føle dig tilpas, afslappet og fortrolig med mig og klinikken.

Herefter er det tid til at lægge dig tilrette under tæppet. Du får mest ud af behandlingen, hvis du kun har undertøj på (blød bh eller undertrøje), men det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Undervejs i behandlingen kan du blive fyldt med ro, mærke en sitren i kroppen eller måske opleve en større eller mindre grad af emotionel forløsning. Hvordan du tager imod behandlingen vil variere fra person til person og fra gang til gang.

Når behandlingen er slut, får du et øjeblik for dig selv, så du og din krop kan vende afslappet tilbage til virkeligheden.

Mit mål er, at du går fra vores session med et større kendskab til dig selv og din krop, og at du har fået viden om, hvordan du fremover kan undgå de problematikker, vi arbejder med under behandlingerne. Derfor tager vi altid en kort opfølgende samtale, når du har klædt dig på igen. Her gennemgår jeg de detaljer, som jeg har bemærket under behandlingen, og du får anbefalinger til eventuelle øvelser og måske kosttilskud, du kan have gavn af, når du kommer hjem.

Efter behandlingen kan du både føle dig fyldt op af energi eller der kan opstå svimmelhed eller humørsvingninger. Hvis du efterfølgende oplever, at du har brug for at spørge mig til råds eller gerne vil dele dine tanker om behandlingen, kan vi nemt følge op via mail eller telefon. Jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen.

Det kan også være, at du overvejer at indlede et behandlingsforløb – det er nemlig individuelt, hvor mange behandlinger hver enkelte klient har behov for. Jeg hjælper meget gerne med at udarbejde et behandlingsforløb, der er skræddersyet til netop din situation.

AUTORISATION OG RAB CERTIFICERET

Jeg er Autoriseret Body SDS behandler, hvilket betyder at Reezet Bodywork Therapy er registreret og godkendt hos Body SDS. Dette indebærer en løbende opdatering med den nyeste viden og uddannelse inden for Body SDS.
Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) under SAB. Det betyder, at jeg som behandler er underlagt en række faglige og uddannelsesmæssige krav samt krav om løbende faglig efteruddannelse.

Jeg har et helt livs erfaring med kropslig bevægelse, og uanset hvilken disciplin jeg har undervist i, har det altid været efter devisen, at træning skal gøre os sundere, gladere og give os mere energi. Jeg har valgt Body SDS som behandlingsform, fordi systemet giver de bedste værktøjer, og samtidigt løfter det min kropslige faglighed som underviser og som behandler. Jeg glædes over de gode resultater som træning og behandling skaber hos den enkelte.

Oprindeligt er jeg uddannet jurist og har gennem en årrække arbejdet som sagsbehandler i det offentlige samt som husjurist og konsulent i et kommunikationshus. Mit liv tog dog en helt ny retning, da min datter fik nogle enestående og banebrydende behandlinger af Bengt Valentino Andersen i forbindelse med et kropsligt traume. Jeg besluttede mig for at lære mere om systemet og startede derfor på Body SDS uddannelsen.

Det er min store passion at få flere redskaber, der kan hjælpe mig til at gå livets vej med større indsigt. Senest har jeg taget en uddannelse i “Bevidst Vejrtrækning” v/Lotte Maggie Mogensen. Jeg er konstant nysgerrig på nye veje og nye teknikker til at opnå en større balance, nærvær og tilstedeværelse i livet.