Skip to main content
Online

SLOW, STRONG, MINDFUL TRÆNING ONLINE

Hos Reezet kan du træne online, når du vil. Det er perfekt, hvis du har en travl hverdag, måske har svært ved at få passet din træning ind i en periode, eller du skal ud at rejse. Det kan også være relevant, hvis du har særlige helbredsmæssige udfordringer herunder stress, autoimmune sygdomme, eller andet der gør det svært at træne udenfor hjemmet.

Hvis du træner on-line to-tre gange ugentlig kan du komme i form og få skabt et godt fundament for dine led, større fleksibilitet og styrke uden at presse din krop. Du får mere ud af din træning, når den foregår i et roligt og meditativt tempo. Øvelserne er designet, så bevægelserne følger åndedrættet – på den måde opnås styrke og smidighed parallelt med mindfulness og ro i sindet. Du vil hurtigt kunne mærke forbedringer og at du får mere energi i hverdagen.

Timerne foregår live i ”real time”, men flere af timerne kan også tilgås, når det passer dig på din profil.

Vi tilrettelægger sessionerne efter deltagerne. Du er derfor velkommen til en introduktion til konceptet og en samtale om netop dine behov. Send en mail på info@reezet.dk

ONLINE SLOW er for dig, som vil:
  • forkæle dig selv
  • styrke din kropsbevidsthed
  • holde din krop stærk og smidig
  • løsne op for spændinger og myoser
  • få et bedre åndedræt og ro i sindet
  • forebygge og behandle stress gennem bevægelse

Undervisningen foregår LIVE på alle dage med 20 hold om ugen.

Når du har tilmeldt dig online træning via Reezet app eller på hjemmesiden, får du 30 minutter forinden tilsendt et link i din profil eller via din e-mail.

Klik på linket, og så snart timen starter kan du følge med hjemmefra.

Bodywork med Elisabeth er livsgivende i en hektisk hverdag. Jeg ræser til træning med hovedpine og svæver ud af træningssalen klar og frisk i hovedet. Du kan kalde det all inclusive træning – det skaber en velvære af mental og fysisk sundhed. 

Det var en gave, at kunne træne online under Corona, og nu er det bare blevet så let at kunne træne hjemmefra lidt oftere og spare en masse transporttid.

LINDA VEJRUP

Meget interessant at mærke sin krop bagefter den skønne træning. Lettere, lysere og boblende - og hvor har vi dog godt af det! Er stor fan, så tak til dig, Elisabeth.

Wilma

Tak for skøn træning. Følte efterfølgende min krop og hovedbund ekstra levende, pulserende og forbundne.

MAGGIE RHIGER

Når man træner med Elisabeth, træner man med en kropsnørd. Hun omsætter kropsterapien til øvelser, der styrker min krop og giver mig ny energi.

SANNE SALOMONSEN

Jeg oplever, at det er SÅ godt for styrkelse af kroppen, at vi træner så ofte. Variationen, som du mestrer til fulde, gør at kroppen kommer i stærk balance. Jeg kan ikke undvære så meget som et minut af din træning.

SUZANNE ZINCK HENNINGSEN

Det her søndags zone/bindevævsmassage er fantastisk! I love it!

TINE JACOBSEN

Føles som en behandling og ikke træning. Er fri, rolig og til stede i kroppen. Det er virkelig effektivt og tiltrængt.

LOTTE KVIST

Tak for endnu en fornem træning – min krop summer af energi.

Elizabeth Heindorff

Jeg var fuldstændig overbevist om, at jeg ville savne Reformer-træning i dit nye online univers. Men jeg tog fejl. Det er længe siden jeg har følt mig så godt tilpas i min krop.
Jeg plejer at have hyppig hovedpine, ømme skuldre og dårlig søvn. Allerede nu har jeg det meget bedre.

LOTTE KVIST

De online timer er fantastiske - både bodywork og zonemassage. Jeg elsker at vi både træner mobilitet og styrke. Er sikker på, at jeg med tiden også bliver mere smidig. Håber ;-)) Og så er du bare så god til at instruere. Nyder at jeg efter timen bare kan ligge 5 minutter og samle mig - jeg er jo allerede hjemme i ro. Jeg glæder mig allerede til næste time.

Annemette Brandt

Din box med øvelser virker utømmelig. Tak for endnu en dejlig time hos dig!

GRETHE SONNE HANSEN

Godmorgen! Jeg glemte at få med, at mit knæ som jeg har haft ondt i siden sidste sommer (efter vandretur i Alperne, hvor vi skulle skynde os ned fra toppen på 1 dagen), har det fantastisk... Jeg mærker ikke smerte for tiden... faktisk siden vi startede på online træning.... Det er SÅ fedt. Tak endnu engang for den fedeste træning Elisabeth... Man bliver så glad af det og kan pludselig føle steder på kroppen, man aldrig har følt før…

Dorthe Enhard