SOMATIC FLOW

– womens circle

En lille oase af nærvær

Somatic Flow woman circle er en lille oase af nærvær, hvor du inviteres til at give helt slip og overgive dig et øjeblik. Her får kroppen mulighed for at give slip, og genfinde sin naturlige styrke. Når kroppen er i ro, kan vi mærke, hvem vi er, vi kan mærke vores grænser, vores behov og vores drømme står tydeligere frem.

Camille vil guide dig igennem cirklen med musik, åndedrætsøvelser, somatic bevægelse, vagus nerve reset, muskelaktivering og Mind Clearing.

Somatic Flow & Mind Clearing giver mulighed for at mærke, om det er tid til at noget skal slippes, for at give plads til noget nyt. Når vi giver slip på de lag, der skygger for hjertes kalden, skaber det klarhed og styrker kontakten med den, du i virkeligheden er.

Muskelaktivering retter kroppen op, spændinger i kroppen slipper, og musklerne genfinder deres naturlige styrke.

Åndedrættet er nøglen til nuet & til at møde dig selv. Når du finder hjem til dig selv, og holder dig selv i det, der er, står du stærkere igennem alle livets faser.

Vi slutter cirklen med at sætte intentionen for de næste skridt på vejen.

Om Camille
Camille er underviser og behandler. Hun har en bachelor i dans og er uddannet Pilates instruktør og kropsterapeut. Hun har igennem hendes lange karriere som danser erfaret på egen krop, hvordan fysisk og mental styrke er nøglen til et liv med et højt energiniveau og overskud.

TID OG STED

Lørdag den 9. marts 2024 kl. 11.30-14.00
Lørdag den 4. maj 2024 kl. 11.30-14.00
Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Underviser: Camille Vienne

PRIS

Kr. 555,-
Tilmelding er bindende. Du er velkommen til at give din plads videre til en anden, hvis du bliver forhindret.
Medbring: Drikkedunk til vand, behageligt tøj i lag & varme sokker.