ÅNDEDRÆTTETS POWER: STÅ STÆRKT I DIG SELV

– et grundigt kursusforløb

Ønsker du mere energi, bedre overblik, bedre søvn, mindre tankemylder og færre smerter i kroppen?
Deltag i et grundigt kursusforløb i Reezet over 6 søndage om åndedrættet og dets powerfulde evne til at regulere din krop og psyke, og opnå en større robusthed og mere ro i hverdagen.

Kurset strækker sig over 4 måneder og giver dig mulighed for at gå i dybden, lære og afprøve teknikkerne på egen krop. På den måde kan der skabes varige, positive forandringer både mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt.

Kurset er målrettet alle – private såvel som behandlere – som ønsker at bruge vejrtrækningen som ressource til at bringe nye vinkler og powerfulde redskaber ind i deres liv og evt. undervisning eller i terapirummet.

De fleste mentale, følelsesmæssige og kropslige problemer er styret af nervesystemet. Du vil lære at genkende og afhjælpe de hyppigeste faldgruber, der kan give ubalancer i hverdagen og opdage, hvordan du kan anvende åndedrættet til at opnå en markant forbedring i både personlig og professionel sammenhæng.

Undervisningen består af lige dele praktik og teori, og du vil som led i kursusforløbet gennemgå alle øvelserne selv og mærke på din egen krop og sind, hvilket powerfuldt værktøj åndedrættet er, når det anvendes bevidst.

Vi mødes 6 gange i perioden og vil arbejde med:

1) Vejrtrækningens anatomi
2) Vejrtrækningens biokemi – det sker der i kroppen når du trækker vejret
3) Åndedrættet og det autonome nervesystem
4) Vejrtrækning som redskab til at selvregulere følelser
5) Vejrtrækning som redskab til at øge den vagale tonus

Lær hvordan du via åndedrættet passer på dig selv og dit nervesystem – og kommer til at stå stærkt i dig selv!

Du vil på kurset få udleveret et omfattende fagligt kompendium med teori og øvelser, der giver dig mulighed for at træne selv, og hvis du ønsker det, at undervise andre i åndedrætstræning.

For at opnå det fulde potentiale af vejrtrækningen, er det vigtigt, at du træner regelmæssigt for at få øvelserne ind under huden og regulere dit eget nervesystem. Det er af denne grund, at undervisningen er tilrettelagt over en periode på 4 måneder.

At genlære at trække vejret er en proces, der kræver fokus, træning og tid, hvorfor du vil få en uvurderlig støtte i at deltage i online- eller livetræninger i Breathwork i Reezet. Derfor suppleres dette kursusforløb med adgang til 5 ugentlige sessioner i hele kursusperioden.

OM UNDERVISERNE

Elisabeth Lüders
Elisabeth er Autoriseret Body SDS behandler og uddannet Bevidst åndedrætstræner samt indehaver af centeret Reezet i Birkerød. Elisabeth har over 1.000 timers undervisning i bevidst åndedræt bag sig, og har ligeledes skabt sin egen åndedrætsuddannelse. Hun har specialiseret sig i koblingen mellem krop og sind – både i sine behandlinger og sin undervisning. Elisabeth er i øjeblikket ved at videreuddanne sig til Omnitherapy terapeut.

Camilla Cocco Frydenlund Søndergaard
Camilla Cocco har mere end 15 års erfaring og over 10.000 behandlinger bag sig som autoriseret Body SDS behandler og Omnitherapy terapeut. Hun hjælper dagligt sine klienter til at trække vejret bedre, komme smerter til livs og opnå en øget livskvalitet, og så er hun tilknyttet Body SDS uddannelsen som underviser af nye Body SDS behandlere. Hun er ligeledes uddannet Bevidst åndedrætstræner, og har undervist på en lang række åndedræts-workshops og holdforløb.

Både Elisabeth og Camilla Cocco har en omfattende flerårig egen praksis i åndedrættet bag sig.

TID OG STED

Søndag den 3. marts 2024 kl. 12.00-17.30
Søndag den 24. marts 2024 kl. 12.00 -17.30
Søndag den 21. april 2024 kl. 12.00-17.30
Søndag den 5. maj 2024 kl. 12.00-17.30
Søndag den 2. juni 2024 kl. 12.00-17.30
Lørdag den 15. juni 2024 kl. 12.00-16.00

Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Vi anbefaler dig at deltage fysisk, men det er også muligt at tilgå undervisningen online, hvis du er forhindret.

Påklædning: Komfortabelt, lunt tøj og sokker.
Undervisere: Elisabeth Lüders og Camilla Cocco Frydenlund Søndergaard

PRIS

9.950 kr.

Prisen inkluderer ud over 6 undervisningssessioner:

  • Adgang til online- og livetræninger i Reezet 5 dage om ugen i fem måneder, værdi 2.250 kr. Reezets online holdundervisning ligger mandag, onsdag og fredag kl. 8.00-8.30, live undervisning ligger tirsdage kl. 19.15-20.15 og søndage kl. 11.00-12.00.
  • Omfattende kompendie med teori og øvelser værdi 350 kr.
  • Åndedrætsfløjte, værdi 259 kr.
  • Sleep Tape til en måneds forbrug, værdi 100 kr.

Betaling
Ved tilmelding betales depositum på 2.500 kr. (ikke refundérbart)
Restbeløb betales senest 30 dage inden kursusstart.
Hvis du ønsker betaling i rater, skriv til info@reezet.dk
Hvis du aflyser senere end en måned før kursusstart, refunderes 50% af beløbet.
Hvis du aflyser efter kursusstart, er der ingen refusion.

TILMELD OG BETAL DEPOSITUM