ÅNDEDRÆTTETS POWER

– et grundigt kursusforløb

Deltag i et grundigt kursusforløb om åndedræt og bevidst vejrtrækning.

Vil du udvide din palette af værktøjer som underviser, coach eller terapeut i forhold til selv at få et roligt nervesystem og lære at undervise vejrtrækning i dine sessions? Så har du nu en chance for at deltage i et kursusforløb over seks sessioner.
Kurset er målrettet undervisere, behandlere og andre, der interagerer med mennesker og som ønsker at bruge vejrtrækningen som ressource til at bringe nye vinkler og redskaber ind i sin undervisning og i terapirummet.
Mange mentale og kropslige problemer er styret af nervesystemet, og ved at arbejde intenst med det neurale netværk gennem åndedrættet, kan der skabes store forandringer.Undervisningen vil bestå af lige dele praktik og teori, og du vil som led i kursusforløbet gennemgå alle øvelserne selv og mærke på din egen krop og sind, hvilket powerfuldt værktøj åndedrættet er, når det anvendes bevidst.

VI MØDES 6 GANGE I PERIODEN, OG VIL ARBEJDE MED:

1) Vejrtrækningens anatomi
2) Vejrtrækningens biokemi
3) Åndedrættet og det autonome nervesystem
4) Vejrtrækning som redskab til at selvregulere følelser
5) Vejrtrækning som redskab til at øge den vagale tonus
6) Hvordan man via åndedrættet passer på sig selv som underviser, behandler og terapeut, således at man undgår empatitræthed og stress

Vi benytter lærebogen ”Træk vejret på naturlig vis” af Lotte Maggie Mogensen. Lærebogen suppleres på kurset med et kompendie af øvelser, der giver dig mulighed for at undervise i åndedrætstræning.

Hvis du deltager fordi du ønsker at benytte åndedrættet i din undervisning eller i terapirummet, er det vigtigt, at du selv mestrer kunsten og stiller med et velreguleret nervesystem. Undervisning er derfor tilrettelagt over en periode på 5 måneder for at give dig mulighed for at lære og afprøve værktøjerne på egen krop.

At genlære at trække vejret er en proces, der kræver fokus, træning og tid, hvorfor du vil få en uvurderlig støtte i at deltage i online- eller livetræninger i Breathwork i Reezet. Derfor suppleres dette kursusforløb med adgang til 5 ugentlige sessions i kursusperioden.

Om underviseren

“Åndedrætstræning er min store passion, og jeg glæder mig til at give dig viden og værktøjer. Gennem et lang liv med bevægelse, hvor jeg har beskæftiget mig med mange forskellige bevægelsesskoler og mødt en masse geniale tanker og effektive systemer, kan jeg ikke komme mig over, hvor stor effekt jeg har haft at trække vejret langsomt og mindre. Vi kan anvende den mest simple teknik af alle og vi kan gøre det på alle tidspunkter af døgnet og lige når vi har brug for det”, siger Elisabeth Lüders.

Elisabeth er Autoriseret Body SDS behandler samt indehaver af centeret Reezet i Birkerød, hvor hun også er underviser.

PRIS

8.750 kr

Prisen inkluderer ud over 6 undervisningssessioner a 4,5 timer:

  • Adgang til online- eller livetræninger 5 dage om ugen i hele kursusperioden, værdi 2.995 kr. Reezets online holdundervisning ligger mandag, onsdag og fredag kl 8.00-8.30, live undervisning ligger tirsdage kl 19.15-20.15 og søndage kl 11.00-12.00.
  • Lærebog, værdi 429 kr
  • Kompendie med øvelser til egen benyttelse, værdi 299 kr
  • Åndedrætsfløjte, værdi 259 kr
  • Sleeptape til en måneds forbrug, værdi 100 kr

Betaling

Ved tilmelding betales depositum på 2.500 kr (ikke refundérbart)
Restbeløb betales inden kursusstart.
Hvis du ønsker betaling i rater, skriv til info@reezet.dk
Hvis du aflyser inden kursusstart, refunderes 50% af beløbet.
Hvis du aflyser efter kursusstart, er der ingen refusion.

TID OG STED

Søndag 25. september kl 13.00-17.30
Søndag 9. oktober kl 13.00-17.30
Søndag 13. november kl 13.00-17.00
Lørdag 10. december kl 13.00-16.30
Søndag 15. januar kl 13.00-17.30
Søndag 19. februar kl 13.00-17.30

Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød

Vi anbefaler dig at deltage fysisk, men det er også muligt at tilgå undervisningen online, hvis du er forhindret.

Påklædning: Komfortabelt, lunt tøj og sokker.

Underviser: Elisabeth Lüders