Skip to main content
Bodywork

BODYWORK ER FUSIONSTRÆNING

Bodywork er kropsterapeutisk træning, der har fokus på hele kroppen. Det er en dynamisk træningsform, som stimulerer kroppen, så den bliver stærk, gennemarbejdet og afbalanceret. Træningen styrker dine muskler og dine organers funktioner gennem kroppens meridianer. Der er fokus på pulsering af kroppens muskler og på at løsne dine led, og de muskler der hæfter omkring leddene.

Bodywork er fusionstræning udviklet med elementer fra kropsterapiens verden samt træningssystemer som åndedrætstræning, grundtræning, yoga og pilates. Systemet giver dig kropsbevidsthed og er god for dig, der ønsker at give kroppen et godt fundament eller døjer med småskavanker.

Bodywork giver dig en større indsigt i, hvordan tingene står til med din krop. I takt med at spændinger løsnes, forsvinder smerter, og træningen giver dig en følelse af lethed og frihed i kroppen.

Hvad enten du vil genoptrænes efter en skade, eller du vil have en højeffektiv træning i godt selskab, kan jeg tilrettelægge et program, som er personligt tilpasset dig eller en lille gruppe.

Jeg tilbyder personlig træning og holdtræning privat samt online træning.
Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Efter jeg startede træning under Elisabeths skarpe blik og professionelle undervisning, er jeg blevet mere smidig og mobil. Derudover holder det rygproblemerne, jeg havde før, væk, og det er i sig selv fantastisk.

Charlotte Karlum Borchert

Bodywork med Elisabeth er livsgivende i en hektisk hverdag. Jeg ræser til træning med hovedpine og svæver ud af træningssalen klar og frisk i hovedet. Du kan kalde det all inclusive træning – det skaber en velvære af mental og fysisk sundhed.

Linda Vejrup

Efter den 3. graviditet blev min krop påvirket med en skævhed i bækkenet. Gennem min træning hos Elisabeth med bodywork reformer, fik jeg trænet mig i balance igen.

Jane Kvist

Jeg har været så heldig at træne hos Elisabeth Lüders igennem mere end 30 år. Hun har altid været meget inspirerende og med en smittende entusiasme – en evig inspirator.

Charlotte Krøigaard

Jeg har dyrket meget sport, og det har ofte blot presset min krop yderligere. Med Elisabeth lærer jeg at lytte til min krop og forstå dens signaler. Jeg er nu opmærksom på steder i min krop, som jeg ikke vidste havde vital betydning for mit velbefindende.

Nina Tange

Efter et træningsforløb med bodywork reformer hos Elisabeth har jeg nu nul smerter i kroppen og er blevet så afhængig, at jeg har uddannet mig til instruktør med konceptet bodywork.

Jane Kvist

Min træning har aldrig været mere effektiv og synlig som nu.
Jeg får en følelse af frihed i kroppen efter hver træning – den vil bare have mere ….

Charlotte Karlum Borchert

Som så mange andre tager jeg gladelig imod al Elisabeths viden og erfaring og er nu også blevet bidt af åndedrætstræning. Det skaber en tiltrængt ro i mit ellers travle liv, og i min krop og sjæl. Det kan klart anbefales.

Charlotte Krøigaard

Når man træner med Elisabeth, træner man med en kropsnørd. Hun omsætter kropsterapien til øvelser, der styrker min krop og giver mig mere energi.

Sanne Salomonsen