Skip to main content

CAMILLE VIENNE

KROPSTERAPEUT & BEHANDLER

Din sande styrke kommer ubesværet, når der er ro og balance

Jeg er uddannet kropsterapeut, har en bachelor i dans og er uddannet Pilates instruktør. Igennem min lange karriere som danser, har jeg erfaret på egen krop, hvordan fysisk og mental styrke er nøglen til et liv med et højt energiniveau og overskud.

Jeg har mange års hands-on erfaring med at hjælpe sportsudøvere, erhvervsfolk og alle med et behov for ekstra overskud i hverdagen til, igennem vejrtrækningsøvelser, kropsterapi, Pilates og de-stress teknikker at opbygge fysisk og mental ro og styrke.

Book en tid
Kropsterapeutisk behandling

OM BEHANDLINGEN

Man kommer ikke igennem livet uden at opleve en krop, der reagerer på det man oplever. Mange oplevelser lagrer sig i kroppen og resulterer i spændinger, smerter og skader.

Via en muskeltest kan vi se det kompensationsmønster kroppen har, som er årsagen til de fysiske smerter og skader. På denne måde kan behandlingen kortlægges og skræddersys efter din krops behov. Gennem den kropsterapeutiske behandling får kroppen mulighed for at sænke sit stressniveau, give slip på spændinger i musklerne og genfinde sin sande styrke.

Når du kommer tilbage i balance, får du lettere ved at præstere på højt niveau, koncentere dig og håndtere de udfordringer, der dukker op.

I Reezet tilbyder jeg kropsterapeutiske behandlinger, personlig træning samt undervisning i reformer & duo hold.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale og høre hvad jeg kan hjælpe dig med.

Kontakt Camillewww.TODAYiMOVE.com

Training with Camille has been a real eye-opener for me. This winter, I injured my back to the point that I could barely stand upright. In two sessions with Camille, I felt like myself again. No medications, no procedures, just Camille and Pilates. I’m back to running again and I can’t recommend her enough.

Dave Woosley