Skip to main content

FREDERIK DAMGAARD

BODY SDS KROPSTERAPEUT, OMNITERAPEUT, NEURAL RESET THERAPY PRACTITIONER, ÅNDEDRÆTSTERAPEUT, MT PERFORMANCE PRACTITIONER, PERSONLIG TRÆNER

Mit fokus er at skabe et liv i velvære, og det kræver, at både krop og sind inddrages

I mine teenageår havde jeg det svært med mig selv. Jeg var overvægtig og uden selvværd. En dag tog jeg kampen op. Jeg begyndte at træne og arbejde med mig selv. Her blev min interesse for kroppen og sindet grundlagt. Mit fokus er at skabe et liv i velvære, og det kræver, at både krop og sind inddrages.

Allerede i starttyverne blev jeg uddannet kropsterapeut ved Body SDS, og jeg har senere bygget på med et væld af kurser. Senest har jeg færdiggjort min uddannelse som omniterapeut (kropsbaseret psykoterapi), og ved siden af mine behandlinger, er jeg i dag også assistentlære på terapeutuddannelsen.

Book en tid
Frederiks værktøjer

OM BEHANDLINGEN

Med min brede vifte af værktøjer kan jeg afhjælpe mange kropslige og psykiske udfordringer og problemer. Min behandling er især effektiv mod stress, traumer, angst, kropslige smerter, spændinger og skader.

Behandlingen er særlig til dig, der ønsker fornyelse i dit liv i form af mere energi og overskud, eller at lære dig selv og din krop bedre at kende.

Vi starter altid med en indledende samtale, hvor vi bliver enige om behandlingens fokus og forløb. Samtalen runder også en opfølgning fra sidste behandling, hvis du er i et behandlingsforløb.

Efter vores samtale vil jeg behandle dig med pulserende massage, muskel resets, åndedrætsteknikker, psykosomatiske teknikker, rystelser, akupressur tryk og meget mere, mens jeg vejleder dig igennem forløbet.

Min tilgang er faglig såvel som intuitiv, da jeg tror på, at vi mennesker er forskellige, skal have tilpassede behandlinger og hver vores særlige opmærksomhed. Men fælles for os alle er, at vores krop og sind hænger sammen. Jeg kan hjælpe dig med at få denne sammenhæng, og dermed et stort velvære.

Min tilgang er faglig såvel som intuitiv, da jeg tror på, at vi mennesker er forskellige, skal have tilpassede behandlinger og hver vores særlige opmærksomhed. Men fælles for os alle er, at vores krop og sind hænger sammen. Jeg kan hjælpe dig med at få denne sammenhæng, og dermed et stort velvære.

"Frederik fjernede et hold i min ryg på 3 minutter. Efter 3 gang hos kiropraktor havde det ikke hjulpet overhovedet. Frederik vil fremover altid være den første behandler jeg opsøger."

Mathias

"Behandlingerne hjælper mig virkelig med at stresse af. Har et arbejde, der kræver meget af mig, så for mig er det en måde at komme ned i gear på. Frederik er rigtigt god til at mærke, hvordan jeg har det på dagen og sætte ord på, hvad han ser. Klart den dygtigste behandler, som jeg har været hos."

Rasmus Henningsen

"Besøgene hos Frederik hjælper mig især med min stive og spændte nakke og til at kunne slappe af i perioder, hvor jeg er meget stresset. Når jeg har været i behandling er nakkesmerterne væk, og jeg føler, at jeg kan trække vejret rigtigt igen."

Kristine Pedersen

"Frederik’s body SDS treatment was just what I needed emotionally, physically, and spiritually. He was only in the beginning of his practice, and yet, so naturally intuitive in treating me both empathetically and professionally. I felt very secure in his care and was just amazed by the results of one treatment. I have never had such an all-encompassing healing session ever. I felt so light and relaxed afterwards, beyond what I imagined possible."

Camille Marielle