KORSIKA 2024

– BOOST DIN ENERGI PÅ EN AKTIV FERIE

Turen går til Korsika lørdag den 25. maj – lørdag 1. juni 2024

Boost din energi på skønne, betagende Korsika med en aktiv ferie, der er tilrettelagt, så du kan vælge, hvad du gerne vil være aktiv med. En ideel tur hvis I er et par eller venner, hvor den ene gerne vil cykle, og den anden måske hellere vil træne bodywork og yoga.

Uanset om du gerne vil gøre noget godt for en træt ryg, blive sommerklar, få mere energi, få struktur på din træning, genoptræne efter en skade, eller bare få en højeffektiv træning i godt selskab, så kan denne tur være noget for dig. Du kan være så aktiv, som du har lyst til, men du kan også komme helt ned i tempo og bare slappe af.
Vi tager afsted før højsommeren, hvor der stadig er lidt forår i luften, men hvor temperaturerne er ved at være rigtig sommeragtige.

Bodywork og yoga
Bodywork og yoga er træningsformer, der giver dig fysisk og mentalt overskud. Vi arbejder både med coretræning, men også med at løsne og balancere kroppens led. Ud over den fysiske træning, fokus­eres der også på meditation og åndedræt.
Træningen er en kombination af pilates, yoga, body SDS, mobility, og har altid en funktionel og kropsterapeutisk tilgang. På den måde bliver du både udfordret, mens der tages hensyn til form og fysik. Træningen er for alle niveauer og henvender sig både til kvinder og mænd.
Der vil være yoga hver morgen og bodywork 3 eftermiddage. Vi er ude til alle træningerne, hvor vi benytter den skønne strand, terrassen ved poolen eller de omkringliggende områder.

Cykling og havsvømning
Der bliver arrangeret daglige træninger for cykelfolket. Tidspunkterne fastlægges når vi er på øen. Hver dag køres varierende ture af forskellig længde, ca. 45-100 km, med mulighed for afkortede ture for dem, der ikke vil køre så langt. Du behøver ikke at være i topform, men du skal have erfaring med at sidde på en racercykel og have kørt længere ture før. Sikker kørsel er en top prioritet. Vi vil køre ud sammen, men der vil også være mulighed for at køre i sit eget tempo undervejs.
Der vil være meget bjergkørsel, men stigningerne er ikke ekstreme. Du vil opleve hele området og se landskaber, der er fantastisk smukke. Der er to trænere med på hver cykeltur; Steffen og Dion.
For de interesserede vil vi om eftermiddagen også tilrettelægge svømning i havet lige foran hotellet. Vandet er krys­talklart og ca. 20 grader. Hvis du også vil løbe, er der mulighed for dejlige ture langs strandpromenaden.

Om Korsika
Korsika er en af de største øer i Middelhavet og cirka på størrelse med Sjælland. Øen er meget bjergrig og tyndt be­folket. Korsika bliver også kaldt ”skønhedens ø”. Der er flotte strande, meget rent og helt blåt vand, uberørte områder, høje bjerge og et meget varieret landskab. I slutningen af maj og begyndelse af juni vil der være meget grønt og mange blomster. Vi bor på den nordvestlige del af øen, der er kendt for sine nationalparker. På cykelturene kommer vi igennem hele det lokale område. Men der er også mulighed for at se flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd, eller du kan deltage på vandreture arrangeret af hotellet, der også arrangerer sejlture og busture rundt på øen.
Vores tilholdssted vil være Ile Rousse, en lille charmerende lille havneby. Ile Rousse har fået sit navn efter den røde klippehalvø, som ligger i havet ved byen. Her findes strande, restauranter, caféer, butikker, petanque-bane, lokalt liv og det daglige torvemarked.

Vi glæder os rigtig meget til en fantastisk tur!

Underviserne på rejsen

Elisabeth Pierini Lüders har et langt og indgående kendskab og erfaring med at tilrette undervisning af høj kvalitet på tværs af traditionelle discipliner. Elisabeth er ejer og leder af Reezet, hvor hun også er instruktør i bodywork, reformer, tower og breathwork. Hun har en uddannelse som kropsterapeut, og behandler i body SDS i egen klinik. Og så er hun korsikaner 🙂

Marianne Hagemann er en erfaren yogalærer, og har bl.a. undervist mange triatleter i yoga med fokus på kontrastillinger ift. cykling, løb og svømning. Derudover har Marianne fokus på alignment og sikkerhed i stillingerne – så du vil opleve både øget velvære, lethed, kropsbevidsthed og mindre stivhed i kroppen efter en yogatime. Yogaen vil være en kombination af hatha- og yin yoga, hvilket kan hjælpe dig til at holde dig skadesfri.

Steffen Pierini Lüders er flere gange verdens- og europamester i triatlon og meget erfaren cyklist. Kender alle veje i området.

Dion Thomsen er en meget erfaren cyklist og træner. Han har været med på tidligere ture på Korsika.

Hotellet på din Korsika rejse
Vi bor på Hotel Napoleon midt i idylliske L’ile Rousse. Fra hotellet er der ca. 75 meter til både strand, torvet og de omkringliggende restauranter.
Der bliver serveret både sund morgenmadsbuffet og 3-retters aften­menu i 6 dage. Begge måltider er inkluderet i prisen. Drikkevarer købes særskilt. Middagen første dag arrangeres på restaurant i nærheden og afregnes separat. Vi vil tilstræbe at finde plads til alle og bestille en 3-retters menu på forhånd. Mere info om dette kommer når vi nærmer os afrejse.

Flytider
Afgang fra Kastrup den 25. maj 2024 er kl. 06.30 og hjemkomst i Kastrup den 1. juni 2024 kl. 11.45.

Priser

Vi kan ikke garantere, at du får det rum, du ønsker, men jo før du bestiller, jo bedre chance for det.

Dobbeltværelse 9.595 kr./person
Dobbeltværelse med havudsigt 9.895 kr./person
Dobbeltværelse (Castle) 10.395 kr./person
Dobbeltværelse med havudsigt (Castle) 11.295 kr./person
Dobbeltværelse, 4 personer (Castle) 11.295 kr./person
Superior dobbeltværelse (Residence building) 10.095 kr./person
Superior dobbeltværelse med balkon (Residence building) 10.295 kr./person
Dobbeltværelse, 4 personer (Residence building) 10.295 kr./person
Tillæg for empty bed 1.795 kr.

Ovenstående priser inkluderer fly, hotel, træninger, morgenmad og aftensmad. Transfer til/fra lufthavn 220 kr./person er ikke inklusiv.

Du kan have din egen cykel med hos Norwegian eller leje cykel lokalt. Leje og transfer af cykel er ikke inkluderet.
Langley Rejser har booket direkte fly til Bastia via Norwegian, så der burde være god mulighed for at få sin cykel med på flyet.

Tilmelding og depositum

Tilmelding sker ved mail til steffen@reezet.dk med dine ønsker til værelse og navne/fødselsdatoer samt indbetaling af 2.500 kr. i depositum på konto 3667 3668153682.