LIVET LEVES GENNEM KROPPEN

– Vi træner sammen, hver for sig

Tilmeld dig 14 dage gratis i dag

Glæd dig til at få:

 

  • Kropsbevidsthed & styrke med funktionel træning

  • Velvære gennem kropsbevidsthed, bevægelse og åndedræt

  • Smidige muskler og led, samt cirkulation i kroppen

  • Redskaber til effektivt at løsne spændinger og myoser

  • Brugbare metoder & kropsterapeutiske teknikker til smertelindring

  • Mere overskud og mindre stress i hverdagen

BODYWORK FREE, STRONG & STILL

Genfind din naturlige styrke og smidighed med Bodywork

Bodywork er kropsterapeutisk træning. Det betyder, at du bliver stærk og afbalanceret, samtidig med at øvelserne forebygger smerter og hverdagsskavanker. Bodywork er fusionstræning med elementer fra Body SDS, natural movement, yoga, pilates og kampsport. Bodywork gør dig bedre til at mærke din krop, og hvad den har brug for.

Bodywork er stærk, mindful træning. Kroppen arbejdes igennem for at skabe øget frihed i led og muskler. Øvelserne styrker dig, stimulerer bindevævet, skaber varme og forbrænding i kroppen. Kropsbevidsthed og åndedrættet er i fokus. Du går lettet, afbalanceret og groundet fra denne undervisning.

————————————————————-

BREATHWORK THERAPY

Kom helt ned i dyb ro, som spreder sig ud i din hverdag.

Breathwork therapy er en blid form for åndedrætstræning, hvor du bliver bevidstgjort om dit åndedræt og guidet til at optimere din vejrtrækning. Måden du trækker vejret på, har stor betydning for tilstanden i dit nervesystem, din krops velvære, din hjernes evne til at fokusere og din følelsesmæssige balance.
Uden at vide det trækker de fleste mennesker vejret overfladisk og for hurtigt. Det har store konsekvenser for kroppen og kan forværre stress, angst og spændinger i kroppen.

Vi træner åndedrætsøvelser, der er designet til at forbedre dit naturlige grundåndedræt, derved opnår du bedre søvn, mere energi, mærker dine behov og træffer bedre beslutninger.


Træningen er særdeles velegnet til at lære dig at håndtere hverdagens stress og hurtige tempo. 

——————————————————

BREATHING BODY

Somatic træning for hjerne, krop & åndedræt = en krop i balance

Breathing body er en træning, der vækker nye bevægeveje i kroppen og ændrer den måde du står og går på. Spændinger og smerter opstår, når autopiloten er slået til og vi bevæger os ensidigt og uhensigtsmæssigt. Denne metode ændrer effektivt den måde hjernen og kroppen arbejder sammen på, og med træningen indarbejdes bedre bevægelsesmønstre. 

Breathing Body hjælper på alle typer af spændinger og stress tilstande i kroppen.
En session vil give dig mere frihed i dine led og grounding i kroppen, så du tydeligere mærker forbindelsen mellem din krop, dit nervesystem og dit åndedræt.

Træningen vil smitte af på den måde du bevæger dig i dagligdagen, og  vil hjælpe dig med at bryde de uhensigtsmæssige mønstre, der skaber de spændinger og smerter du har i kroppen.

Du vil også støde på Zonemassage i biblioteket, der er forløberen til Breathing Body.

Om Elisabeth

AUTORISATION OG RAB CERTIFICERET BODYWORK

Jeg er Autoriseret Body SDS behandler, Omintherapeut, åndedrætsterapeut, pilatesunderviser og RAB certificeret. Jeg er registreret Alternativ Behandler (RAB) under SAB. Det betyder, at jeg som behandler er underlagt en række faglige og uddannelsesmæssige krav samt krav om løbende faglig efteruddannelse.

Jeg har et helt livs erfaring med kropslig bevægelse, og uanset hvilken disciplin jeg har undervist i, har det altid været efter den vision, at træning skal gøre os sundere, gladere og give os mere energi. Jeg inspireres af mange forskellige kropsskoler og indfletter teori og praksis i min undervisning. Jeg glædes over de gode resultater, som træning og behandling skaber hos den enkelte. 

Oprindeligt er jeg uddannet jurist og har gennem en årrække arbejdet som sagsbehandler i det offentlige samt som husjurist og konsulent i et kommunikationshus. Mit liv tog dog en helt ny retning, da min datter fik nogle enestående og banebrydende behandlinger af Bengt Valentino Andersen i forbindelse med et kropsligt traume. Jeg besluttede mig for at lære mere om systemet og startede derfor på Body SDS uddannelsen.

Min store passion er at dele alt, hvad jeg har lært, for at hjælpe andre med at finde balance og sundhed i deres liv. Træning hos mig er struktureret som en kropsbehandling, hvor vi ikke kun fokuserer på fysisk styrke, men også på at passe på vores krop og lære at reagere på fysiske symptomer. Jeg tror på, at krop og sind går hånd i hånd, og at alle kropsfornemmelser er vigtige. Min vision er at dele redskaberne til at forstå og lytte selvkærligt til vores krop, så vi kan gå livets vej med større indsigt, nærvær og tilstedeværelse. Jeg er konstant nysgerrig på nye veje og teknikker, der kan bidrage til at opnå en større balance i livet.

Reezet online 

Pris: 175 kr. pr./md.

Tilmeld dig 14 dage gratis i dag

Ubegrænset adgang til Reezet online video-bibliotek.

Beløbet trækkes automatisk hver måned.

Når du har et aktivt medlemskab i Reezet House får du Reezet Livestream + online med i prisen. En fantastisk måde at kombinere live træning i centret og træning derhjemme, når det passer dig.

 

NÅR DU HAR TILMELDT DIG LIVESTREAM VIA REEZET APP ELLER PÅ HJEMMESIDEN, FÅR DU 30 MINUTTER FORINDEN TILSENDT ET LINK I DIN PROFIL ELLER VIA DIN E-MAIL.

Klik på linket, og så snart timen starter, kan du følge med hjemmefra.

DOWNLOAD APP HER

IphoneAndroid

Dit medlemskab

Når du køber et Reezet online medlemskab, får du ubegrænset adgang til alle videoer. Du kan blive medlem via vores app til iPhone eller Android, eller gennem vores hjemmeside. Medlemskaber betales forud hver måned, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Du kan til enhver tid opsige dit online medlemskab. Når du opsiger, har du stadig adgang til indholdet i hele opsigelsesperioden. Du er altid velkommen til at skrive til info@reezet.dk, hvis du har brug for hjælp.

Abonnement

Vi tilbyder to forskellige abonnementer: Reezet online & Reezet Livestream + online. Uanset hvilket abonnement du har, har du ubegrænset adgang til alle videoer. Dit medlemskab fornyes automatisk hver måned. Vælger du Reezet Livestream, har du adgang til alle livestreams sendt fra Reezet House direkte til din stue hver uge. Hver uge er der 6-10 Livestreams med Elisabeth og 6-10 Livestreams med en anden underviser.

Tilmelding og gratis prøveperiode

For at tilmelde dig skal du først oprette en profil. Du kan downloade vores app til iPhone og iPad her, eller til Android her. Så snart du har oprettet en profil og logger ind, kan du se alle videoer. Du kan prøve både Reezet online & Reezet Livestream + online gratis i 14 dage. Vi fornyer automatisk dit abonnement hver måned efter prøveperioden. Medlemskabet betales forud hver måned, indtil du opsiger dit medlemskab.

Når du tilmelder dig, accepterer du, at du automatisk vil blive overført til et betalt abonnement ved udløbet af den gratis prøveperiode, medmindre du annullerer dit abonnement før den første betaling, i hvilket tilfælde du ikke vil blive opkrævet, og dit abonnement vil blive annulleret.

Sæt dit medlemskab på pause
Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til 3 måneder ad gangen. Dog max. 1 gang pr. år og minimum 1 måned pr. gang. Gebyr for at sætte medlemskab i bero er 250 kr.

Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder startende fra den 1. i måneden. Skriv en mail til info@reezet.dk. senest 10 dage før du skal have sat dit medlemskab på pause af hensyn til betalingsflowet i banken. Så ordner vi det for dig.

Opsigelse af dit medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit Reezet online medlemskab (abonnement). Når du opsiger, har du fortsat adgang til indholdet på Reezet online under hele opsigelsesperioden. Opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned. Ønsker du at opsige dit Reezet online medlemskab, kan du gøre det ved at sende os en mail på info@reezet.dk. Du kan ikke opsige dit medlemskab over telefonen.