BEDRE OG BEVIDST VEJRTRÆKNING KAN VÆRE ET VIGTIGT REDSKAB PÅ EN ARBEJDSPLADS

Stress kan opstå på arbejdspladser af mange grunde. Det kan opstå som en direkte konsekvens af travlhed, men der kan også være andre og mindre synlige grunde til det. Stress opstår, når vi gennem længere tid oplever, at der “er fare på færde”, hvilket typisk sker, når vi har for travlt og er for pressede i hverdagen. Hvis det står på i længere tid, kan det påvirke den enkeltes sundhed.

En god vejrtrækning og bevidsthed omkring åndedrættet, kan være et værdifuldt redskab for mange til at afbalancere deres stressniveau.

Med åndedrætsøvelser kan man opnå forbedring af stresssymptomer og fremgang såsom:

  • Større fokus og koncentration
  • Mere energi og overskud
  • Bedre søvn og fordøjelse
  • Mindre uro og angst

Ved gennemgang af blot få teknikker har man allerede efter én workshop mulighed for at implementere vejrtrækningsøvelser i ens hverdag og opleve at få mere nærvær, overskud og den dybeste ro.

Sanne Sansolios

Elisabeths fem-ugers forløb har givet mig et nyt værktøj til at holde stressen fra døren. Det føles rigtig rart at få noget ro ned i kroppen, og jeg kan bare give efter og ”snappe” ud af min travle hverdag.

Bjørn Østerbye
Kontakt mig for mere information og et konkret forslag til din arbejdsplads.
Kontakt Reezet

Vejrtrækningstræning

”Bevidst vejrtrækning” er en grundlæggende og blid form for vejrtrækningstræning, hvor man bliver guidet til at optimere sit åndedræt og lære principperne for brugen af vejrtrækning i hverdagen. Når man bliver opmærksom på hvordan man skal trække vejret rigtigt, kan det få en meget stor positiv påvirkning på krop og sind.

Jeg kan tilbyde kurser og workshops om ”Bevidst Vejrtrækning” eller længere forløb til enkeltpersoner eller til teams. Her vil man lære de basale teorier om åndedrættet og dets påvirkning på nervesystemet. Man vil også træne vejrtrækning gennem en række enkle øvelser som både kan bruges hjemme og på arbejdet.