TRÆN SELVBEROLIGELSE MED MINDFULNESS

– 1 lørdag om måneden

Vidste du at mindfulness:

  • mindsker stress i kroppen
  • styrker dit selvværd
  • hjælper dig med at holde fokus
  • forbedrer din hukommelse og din koncentrationsevne
  • letter din nattesøvn
  • sænker dit blodtryk og forbedrer din fordøjelse
  • øger din evne til følelsesmæssig selvregulering
  • fremmer livsglæden

Måske ønsker du at opleve mere klarhed og glæde i dit liv. Kom og se hvad der sker, når du øver dig i – over tid – at være nærværende med krop og sjæl.

Disse mindfulness-seancer giver dig mere ro og positiv indflydelse på din holdning til tilværelsen – såvel kropsligt som mentalt og sjæleligt.

Det hele starter med evnen til at berolige dig selv. I en række siddende og enkelte liggende øvelser træner vi den medfødte evne til at være opmærksom uden at dømme og med accept. Træningen tager udgangspunkt i en afspændende kontakt til kroppen, opmærksomhed på åndedrættet og kontakt til hjertets ressourcer. Hensigten er at give dig redskaber, så du kan fortsætte træningen med mindfulness hjemme.

Du kan både komme og være med til en enkelt seance, komme hver gang – eller når du har tid. Vi træner siddende eller liggende på måtter, og enkle fysiske øvelser vil indgå.

Om underviseren
Elizabeth Heindorff er uddannet fysioterapeut, kropsterapeut (BBAT), psykoterapeut MPF og yogalærer. Hun har desuden en treårig uddannelse i mindfulness, empati og meditation fra Skolen for Anvendt Meditation ved Jens-Erik Risom. Hun har arbejdet professionelt med stress hos Kalmia Center mod stress og med spiseforstyrrelser i psykiatrien og i Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade. Hun har selv dyrket yoga og mediteret i mere end 30 år. Elizabeth har delt sine erfaringer med patienter, klienter og elever også privat i egen klinik.

TID OG STED

Lørdag den 13. maj 2023 kl. 12.00-14.00
Lørdag den 3. juni 2023 kl. 12.00-14.00

Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød

Påklædning: komfortabelt tøj, gerne flere lag og varme sokker.
Medbring vand, måtte, siddepude og et tæppe.

PRIS

350 kr.