Træn din core og bækkenbund på en ny og revolutionerende måde med Low pressure

– et forløb over otte uger med 2 personlige konsultationer

Low pressure er et holistisk træningskoncept, hvor bevægelserne foregår i flow og der arbejdes med åndedrættet og styrkeøvelser. Vejrtrækningsteknikken er inspireret fra yogaen Uddiyana Bandha som har været brugt gennem flere tusinde år, hvor man arbejder med trykudligning. I low pressure konceptet kobler du denne unikke vejrtrækning på krævende udgangsstillinger, som styrker muskler, strækker bindevæv og nervevæv samtidig med at du opnår en bedre balance og koordination.

Low pressure giver dig:

  • En stærkere og mere smidig bækkenbund
  • Træning af din core muskulatur indefra
  • Forebygger brok
  • Massage af bindevæv og nervevæv
  • En mere rank kropsholdning
  • Et bedre vejrtrækningsmønster
  • Afspænding af bækkenbunden
  • Bedre seksuel nydelse

For både kvinder og mænd er styrke i bækkenbunden vigtigere end de fleste forestiller sig. Bækkenbunden er, som det fremgår af ordet, bunden af kroppen. En stærk bækkenbund stabiliserer kernen i kroppen i samarbejde med muskulaturen i mave og ryg. For at komme i gang med træningen er det vigtigt, du gør dig klart, om du rent faktisk får fat i bækkenbundsmuskulaturen. Det er jo en muskulatur, der i begyndelsen kan være svær at få kontakt til, da den er indvendig og hjernen skal finde ”knappen” til at aktivere bækkenbundsmusklen.

Med en veltrænet bækkenbund er det slut med utæthed, når du hopper eller ved host og nys. Træningsteknikkerne kan også afhjælpe spændinger og ubehag i underlivet og give bedre seksuel nydelse.

Low pressure er for alle, men forudsætter normal hjerte- og lungefunktion.

På dette forløb tilbyder vi en forundersøgelse og en personlig træning ved Fysioterapeut Charlotte Salskov. Konsultationen vil afdække netop din krops udfordringer og Charlotte vil guide dig til korrekt vejrtrækningsteknik (apnea) der er kendetegnende for dette koncept. Du vil også lære hvordan du bruger apnea gennem grundøvelserne.

Du kan booke tid til individuel konsultation umiddelbart før eller efter holdtræningen ved at maile til: charlotte.salskov@gmail.com

TID OG STED

Træningen foregår fysisk og online på mandage kl. 17.15-18.15.

27. september kl. 17.15-18.15
4. oktober kl. 17.15-18.15
11. oktober kl. 17.15-18.15
25. oktober kl. 17.15-18.15
1. november kl. 17.15-18.15
8. november kl. 17.15-18.15
15. november kl. 17.15-18.15
22. november kl. 17.15-18.15

PRIS

Pris: 2800 kr.

Prisen er inklusiv to personlige konsultationer på 60 min og 8 træninger, men det er ikke et krav, at du deltager alle gange.

Der er tilskud fra sygeforsikringen Danmark. Du vil modtage den dokumentation du skal bruge sidste gang vi mødes.