Opnå bedre bevægelighed i kroppen
med stretch therapy

Kom med til en 2 timers workshop i stretch therapy med fysioterapeut Martha Miehe-Renard, hvor du lærer en ny, effektiv teknik med korte og aktive strækøvelser.
Denne nye strækteknik er udviklet til at øge bevægeligheden i din krop, berolige dit nervesystemet og skabe øget velvære. Til workshoppen vil du deltage aktivt i strækøvelser for både over- og underkrop. Øvelserne vil foregå både på gulv samt på en stol. Teknikkerne i denne workshop er nye, og vil derfor også være aktuel for dig, der selv underviser. 

Stretching er for dig, der:
– ønsker bedre bevægelighed og velvære i dagligdagen
– vil være bedre til din sport eller fritidsaktivitet
– søger inspiration til dit arbejde med mennesker og bevægelse
– oplever at strækøvelser normalt er svære og ubehagelige
– vil opnå mærkbare resultater, med en anderledes vinkel på stræk og bevægelighed

Hvad er stretching?
Stretching består af korte og rytmiske strækøvelser af bindevæv og muskler. Der arbejdes med nervesystemet for at udvide dennes tolerance for stræk. Dette opnås blandt andet ved kun at holde strækket i 1-2 sekunder, dette koblet med en specifik vejrtrækning. Traditionelle strækøvelser arbejder mod nervesystemet fordi strækrefleksen aktiveres og en opspænding opstår.

Om underviseren
Martha Miehe-Renard er uddannet fysioterapeut, massør, stretch therapist og pilates instruktør. Hun har mere end 20 års erfaring som behandler og underviser. Martha er for 6 års siden vendt tilbage til Danmark efter 19 år i USA, hvor hun har uddannet sig og arbejdet i egen klinik. De sidste 6 år har Martha arbejdet som behandler, sideløbende med at tage fysioterapeutuddannelsen.

TID OG STED

Lørdag den 16. september 2023 kl. 13.00-15.00

Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Påklædning: Tøj til bevægelse, indendørssko eller strømper. Medbring gerne vand.

PRIS

400 kr