SOUL DANCE WORKOUT – KOM UD AF HOVEDET OG NED I KROPPEN

Elsker du dans og bevægelse til god musik?
Så kom med til Soul Dance Workout event i Reezet.

Hvad er Soul Dance Workout?

Med Soul Dance Workout kommer du ud af hovedet og ned i kroppen. Det er et helt særligt koncept, som er udviklet af Mie Moltke. Hun har mere end 20 års erfaring med dans og bevægelse, og hvordan det kan bevæge mennesker på alle planer. Hun har nu skabt et koncept, som hun har manglet – en dansepraksis, som giver plads til hele dig.

Soul Dance aktiverer alle dine energicentre (de 7 chakra) og skaber et større flow. Det er ikke noget du behøver kende til – din krop vil genkende det, og din sjæl vil elske det! Ved hjælp af simple bevægelser aktiverer vi hele kroppen, så du går fra Reezet med følelsen af lethed.

Grounding, kreativitet, nydelse, power, høj energi, hjertes energi, intuition og dyb forbundethed er dele du vil opleve i Soul Dance Workout.

Underviser er Maria, der er uddannet Soul Dance Workout instruktør. “Jeg elsker Soul Dance, og jeg glæder mig til brede det ud til endnu flere danseglade og bevægelseslystne kvinder og mænd. Jeg kommer til at motivere og instruere simple bevægelser, som styrker hele din krop og ikke mindst din energi. Du kan ikke gøre det forkert. Du må være med, lige hvor du er. Velkommen til en unik selvkærlig time til din krop, sind og sjæl.”

TID OG STED

Lørdag den 17. juni kl. 13.00-14.00.
Den store sal i Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød

Medbring: Husk vandflaske.
Påklædning: Tøj du kan bevæge dig frit i.

PRIS

Gratis for både medlemmer og ikke medlemmer.
Er du ikke medlem af Reezet, skal du oprette en profil på reezet.dk før du kan booke plads på eventet.