Frigør mere energi og forebyg smerter i lænd og ryg

PSOAS OG ÅNDEDRÆT

– særligt målrettet fysisk aktive inden for cykling, løb og lignende idrætsgrene. Workshoppen er også relevant, hvis du har stivhed i ryg og lænd.

Denne workshop er helt essentiel, hvis du gerne vil sikre en bedre udnyttelse af din energi i din sport og forebygge problemer med din lænd og ryg. Workshoppen er fokuseret på din psoas-muskel og de områder, der er afhængige og påvirket af den.

Psoas er en meget dybtliggende muskel i lænden. Det er den muskel, der gør, at vi kan gå oprejst, bøje lænden og rotere benene. Psoas er også en meget vigtig stabilisator for ryggen.
Vi bruger den i nærmest alle stillinger i hverdagen og i alle sportsaktiviteter, hvad enten det er løb, cykling, dans eller yoga. En overanstrengt eller svag psoas kan forårsage smerter i ryggen og lænden. Den kan også påvirke nerverne og svække vejrtrækningen i mellemgulvet.

Idrætsudøvere kan mærke, at psoas er svag eller overanstrengt, når de ikke kan løsne op for kontakten til benene fra overkroppen, som om der ikke er kontakt mellem den øvre og nedre dele af kroppen. Udover at man kan føle sig stiv og ukoordineret, så kan det også betyde, at man ikke har den fart i sin sportsaktivitet, som man ellers burde have i forhold til ens kræfter og kondition.

På denne workshop lærer du at løsne og forløse din PSOAS primært ved at hjælp af åndedrætsøvelser. En løsnet og forløst psoas afhjælper dine lænde- og rygsmerter, og det mest fantastiske er, at du selv kan lære at gøre det ved brug af ret enkle teknikker og målrettede øvelser – helt når det passer dig, og når der er brug for det.

Denne workshop undervises af Elisabeth Lüders.

TID OG STED

Søndag den 3. april kl. 14.00-16.00

Sted: Toftebakken 9B, 3460 Birkerød

Påklædning: Komfortabelt jogging tøj – medbring gerne et tæppe og vand

PRIS

400 kr.