Lørdag d. 17. september – fredag d. 23. september

KORSIKA 2022

– AKTIV FERIE PÅ SKØNHEDENS Ø

Vi gentager succesen fra 2018, 2019 og 2021

Nu har du mulighed for at booke en uges aktiv ferie på Korsika, hvor du kan vælge mellem at styrke din form med Reezet Body Work, Pilates og Yoga – og/eller cykeltræne i et super smukt og bjergrigt landskab med erfaren guide.

KORSIKA 2022: AKTIV FERIE

Boost din energi på skønne betagende Korsika med en aktiv ferie, der er tilrettelagt, så du kan vælge, hvad du gerne vil være aktiv med. En ideel tur hvis I er et par eller venner, hvor den ene gerne vil cykle, og den anden måske hellere vil træne Bodywork og Yoga. Uanset om du gerne vil gøre noget godt for en træt ryg, blive sommerklar, få mere energi, få struktur på din træning, genoptræne efter en skade, eller bare få en høj effektiv træning i godt selskab, så kan denne tur være noget for dig.

Mange af de deltagere, der var med i 2019, har allerede tilmeldt sig 2021. Derfor kan vi allerede nu love, at selskabet bliver helt i top med søde og rare folk, der kan lide både at træne og hygge sig.

Reezet Bodywork og Yoga

Reezet Bodywork og Yoga er træningsformer, der giver dig fysisk og mentalt overskud. Vi arbejder både med core træning, men også med at løsne og balancere kroppens led. Ud over den fysiske træning fokuseres der også på meditation og åndedrættet.

Træningen er en kombination af Pilates, Yoga, Body SDS, Mobility, og har altid en funktionel – og kropsterapeutisk tilgang, sådan at hver enkelt deltager både bliver udfordret og der tages hensyn til hver enkeltes form og fysik. Træningen er for alle niveauer og henvender sig både til kvinder og mænd.

Der vil være to træningspas om dagen. Et om morgenen og et om eftermiddagen. Der bliver også arrangeret særlige træninger for cykelfolket. Tidspunkterne fastlægges når vi er på øen. Vi er ude til alle træningerne, hvor vi benytter den skønne strand, terrassen ved poolen eller de omkringliggende områder.
Cykling og havsvømning

Der vil blive cyklet hver dag på varierende ture af forskellig længde med mulighed for at kunne køre kortere ture for dem, der ikke vil køre så langt. Ca. mellem 45 – 100 km ture. Du behøver ikke at være i topform, men du skal have erfaring med at sidde på en racercykel og have kørt længere ture før. Sikker kørsel er en top prioritet. Vi vil køre ud sammen, men der vil også være mulighed for at køre sit eget tempo undervejs.

Der vil være meget bjergkørsel, men stigningerne er ikke ekstreme. Du vil opleve hele området og se landskaber, der er fantastisk smukke. Der er to trænere med på hver tur; Steffen og Dion.

Du kan have din egen cykel med hos Norwegian eller leje cykel lokalt. Det koster ca. 900kr. med fly at have din cykel med og tilbage. Leje koster ca. 1.200,- til 1.500 afhængigt af cyklen.

Vi vil også tilrettelægge svømning i havet (lige foran hotellet) for de interesserede om eftermiddagen. Vandet er krystalklart og ca. 20 grader. Hvis du også vil løbe, er der mulighed for dejlige ture langs strandpromenaden.
Elisabeth og Steffen vil i år arrangere en fælles bjergtur. Dagen fastlægges når vi nærmer os ugen. Dette afregnes der særskilt for. Vi fandt ud af sidste år, at hotellets tur ikke var god. Derfor vil vi selv sørge for både bus og guide i år.

Om Korsika

Korsika er en af de største øer i Middelhavet og cirka på størrelse med Sjælland. Øen er meget bjergrig og tyndt befolket. Korsika bliver også kaldt ”skønhedens ø”. Der er flotte strande, meget rent og helt blåt vand, uberørte områder, høje bjerge og et meget varieret landskab. I slutningen af maj og begyndelse af juni vil der være meget grønt og mange blomster. Vi bor på den nordvestlige del af øen, der er kendt for sine nationalparker. På cykelturene kommer vi igennem hele det lokale område. Men der er også mulighed for at se flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture arrangeret af hotellet, der også arrangerer sejlture og busture rundt på øen.

Vores tilholdssted vil være Ile Rousse, som er en lille idyllisk by. Ile Rousse har fået sit navn efter den røde klippehalvø, som ligger i havet ved byen. Her findes strande, restauranter, caféer, butikker, petangbane, lokalt liv og det daglige torvemarked.

Hotellet på din Korsika rejse

Hotel Napoléon Bonaparte er et 3-stjernet hotel. Værelserne er store, og alle har aircondition og TV. Hotellet har en dejlig pool på 25 meter og er desuden centralt placeret, så der er cirka 75 meter til både strand, torvet og de omkring liggende restauranter.

Der bliver serveret både sund morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu i 6 dage, begge måltider er inkluderet i prisen. Drikkevarer købes særskilt. Middagen første dag arrangeres på restaurant i nærheden og afregnes separat. Vi vil tilstræbe at finde plads til alle og bestille en 3-retters menu på forhånd. Mere info om dette kommer når vi nærmer os afrejse.

Priser

Her kommer en oversigt over rum og priser.

  • Priserne er inklusive fly og transfer til hotellet (200 kr)
  • Halvpension
  • 2-3 timers Yoga
  • Bodywork-træning om dagen
  • 3-4 timers cykelture.

Der skal beregnes tillæg for cykeltransport eller cykelleje.
Vi kan ikke garantere, at du får det rum, du ønsker, men jo før du bestiller, jo bedre chance for det.

Dobbeltrum: 9.800 DKK/person
Superior dobbeltrum: 10.100 DKK/person
Tillæg for enkeltværelse: 1800 DKK
Tilmelding sker ved mail til elisabeth@reezet.dk
Du sikrer din tilmelding ved at indbetale depositum på 2500 DKK på følgende konto:
(Pierini Korsika Tours): Reg nr: 3667 Konto: 3668153682
KORSIKA 2022: AKTIV FERIE PÅ SKØNHEDENS Ø

Særligt om cykling

Vi vil komme til at cykle i Balagne området, der er et af de skønneste og mest kuperede områder på Korsika. Der er ikke særligt meget trafik, når man kører væk fra hovedvejen langs kysten. Store dele af regionen er ubeboet.
Forbered dig på at køre i fantastiske landskaber med udsigt til bjerge og vand – og selvfølgelig makien, som er den mest hyppige bevoksning på øen og som dufter fantastisk. Steffen kender området særdeles godt efter at have cyklet det tyndt de sidste 20 år, og vil gøre sit bedste for at planlægge nogle fine ruter.
Da vi er en gruppe med forskellig baggrund og ønsker, vil der være mulighed for at køre både mindre ture og lange ture hver dag. Korte ruter er typisk 40-50 km og lange ruter vil være mellem 80-110 km. Opkørslerne er sjældent meget stejle (ikke over 10%), men de er pænt lange. Nedkørslerne vil så vidt muligt blive forsøgt lagt på god asfalt.

Udstyr

Vi kører alle på racercykler. Gearingen skal være beregnet til bjergkørsel, så 11-28 vil være ideelt. Det er ikke alle veje, der er i lige god stand, så tag gerne gode træningsdæk på, 23-25mm. Punkteringer er sjældne, men husk at tage dit eget udstyr med til skiftning af slanger, m.v. Hjelm er selvfølgelig obligatorisk.

Instruktørerne på rejsen

Elisabeth Pierini Lüders har et langt og indgående kendskab og erfaring med at tilrette undervisning af høj kvalitet på tværs af traditionelle discipliner. Elisabeth har undervist på førende centre i Danmark inden for disciplinerne moderne dans, aerobic, pilates, reformer og aerial yoga. De seneste 2 år har hun desuden arbejdet på at udvide sin værktøjskasse med en uddannelse som kropsterapeut og træner inden for Body SDS. Og så er hun korsikaner 🙂

Marianne Hagemann er en erfaren yogalærer – og har bl.a. undervist mange triatleter i yoga med fokus på kontrastillinger ift. cykling, løb og svømning. Derudover har Marianne fokus på alignment og sikkerhed i stillingerne – så du vil opleve både øget velvære, lethed, kropsbevidsthed og mindre stivhed i kroppen efter en yogatime. Yogaen vil være en kombination af hatha- og yin yoga – hvilket kan hjælpe dig til at holde dig skadesfri.

Steffen Pierini Lüders er flere gange verdens- og europamester i triatlon og meget erfaren cyklist. Kender alle veje i området.

Dion Thomsen er en meget erfaren cyklist og træner. Han har været med turen på Korsika i både 2018 og 2019.

Tilmelding kan ske snarest