TAG BØRNENE MED TIL WORKSHOP

– hjertelys over Birkerød

Kom og vær med, når vi inviterer til en dejlig workshop for børn og barnlige sjæle.

Tag børn og børnebørn med eller kom selv og vær med, når vi sammen skruer op for hjertelyset og lader det skinne ud over Birkerød.

Hele vinteren sætter Reezet sammen med Gitte Winter Graugaard særligt fokus på hjertet og selvkærlighed. Denne søndag er det børnenes tur. Vi slutter af med Gittes skønne workshop ”Hjertelys over din by” – denne gang Birkerød.

Hvad skal vi lave?
–  Vi synger sange, mediterer til hjertet, skruer op for vores hjertelys, finder ind i vores indre ro, ind i hjertet, hvor kreativiteten spirer.
–  Vi taler om vores håb og drømme for vores by, vores land, vores jord og hinanden.
–  Vi tegner og skriver og laver en lille Reezet udstilling med alle vores drømme og håb for en verden med mere fred og bedre fællesskaber.

Børn er jo de bedste vejvisere til mere fred i verden. Lad os hjælpe deres budskaber frem, tage dem alvorligt og lytte til dem.

Om Gitte Winter Graugaard
Gitte er bestseller forfatter til en serie hjertebøger, som nu sælger i hele verden på fire sprog. Hendes bøger med hjertemeditation knytter på kærlig vis forældre og børn mere sammen. Når børn har tættere kontakt til deres hjerter og er sammen med hjerteforbundne voksne, bliver det også langt lettere at falde i søvn. Derfor har Gitte solgt + 40.000 bøger i dag.

TID OG STED

Søndag den 10. marts 2024 kl. 11.00-13.00
Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Underviser: Gitte Winter Graugaard

PRIS

Kr. 100,- pr. familie

Alle børn og barnlige sjæle er velkommen.