Lørdag den 4. september – lørdag 11. september 2021

Forlæng sommeren med en uges forkælelse på skønhedens ø

Nu har du mulighed for at forlænge sommeren med en uges ferie på Korsika, hvor fokus vil være på mental ro og kropslig udvikling og velvære i de mest fantastiske fysiske rammer i den lille hyggelige havneby, Ile Rousse.

Programmet vil blandt andet byde på tilbud om flere timers undervisning hver dag i yoga, bodywork og åndedrætstræning, men der bliver selvfølgelig også tid til at slappe af på stranden eller gå på opdagelse på egen hånd.

Min undervisning vil blive suppleret af Marianne Hagemann, der er yogalærer og aurvedaformidler.

PROGRAM

Der vil være yoga og bodywork to gange om dagen kl. 8.00-9.30 og 17.00-18.30. Der bliver også arrangeret en workshop om åndedrættet og et foredrag om den gode fordøjelse. Træningsprogrammet tilpasses vejrudsigten. Vi er ude til alle træningerne, hvor vi benytter den skønne strand, terrassen ved poolen eller de omkringliggende områder. Træningerne er for alle niveauer.

Reezet Bodywork

Bodywork er fusionstræning, der giver dig fysisk og mentalt overskud. Vi arbejder både med core træning, men også med at løsne og balancere kroppens led. Ud over den fysiske træning fokuseres der også på bindevævsstræk og åndedrætsteknikker. Træningen er en kombination af Pilates, Yoga, Body SDS, Mobility, og har en funktionel – og kropsterapeutisk tilgang, sådan at hver enkelt både bliver udfordret og der tages hensyn til hver enkeltes form og fysik. Når ugen er omme vil du føle dig stærkere og i bedre efterårsform.

Yoga

Du får mulighed for at skabe balance i kroppen gennem daglig yoga. Fokus vil også være på alignment og sikkerhed i stillingerne, så du vil opleve både øget velvære, en stærkere og mere funktionel krop, øget kropsbevidsthed, bedre balance og mindre stivhed i kroppen. Yogaen vil være en kombination af hatha- og vinyasa.

Bevidst Vejrtrækning Workshop

Bevidst vejrtrækning er en blid form for vejrtrækningstræning, hvor du bliver guidet til at optimere dit åndedræt, så det tjener din krop på bedste vis. Når du bliver opmærksom på hvordan du skal trække vejret rigtigt, kan det få en meget stor positiv påvirkning på kroppen. Du kan opnå mange resultater ved at vide, hvordan du skal bruge din vejrtrækning i din hverdag. Træningen foregår liggende på en måtte, hvor du bliver vejledt gennem blide øvelser og bevægelser, der afspænder din krop, smidiggør din rygsøjle samt aktiverer dit parasympatiske nervesystem, så du gennem åndedrættet lærer at finde ro i din egen krop, og slippe de gamle spændinger den holder fast på. På workshoppen lærer du den mest basale teori om vejrtrækning, nervesystemet og diafragmas funktion i kroppen.

Om Korsika

Korsika er en af de største øer i Middelhavet og cirka på størrelse med Sjælland. Øen er meget bjergrig og tyndt befolket. Korsika bliver også kaldt ”skønhedens ø”. Der er flotte strande, meget rent og helt blåt vand, uberørte områder, høje bjerge og et meget varieret landskab. Vi bor på den nordvestlige del af øen, der er kendt for sine nationalparker. Der er mulighed for at se flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture arrangeret af hotellet, der også arrangerer sejlture og busture rundt på øen.

Vores tilholdssted vil være Ile Rousse, som er en lille idyllisk by. Ile Rousse har fået sit navn efter den røde klippehalvø, som ligger i havet ved byen. Her findes strande, restauranter, caféer, butikker, petangbane, lokalt liv og det daglige torvemarked.

Hotellet på din Korsika rejse

Hotel Napoléon Bonaparte er et 3-stjernet hotel. Værelserne er store, og alle har aircondition og TV. Hotellet har en dejlig pool på 25 meter og er desuden centralt placeret, så der er cirka 75 meter til både strand, torvet og de omkring liggende restauranter.
Der bliver serveret både sund morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu i 6 dage, begge måltider er inkluderet i prisen. Den første aften arrangeres der middag på en lokal restaurant for egen regning.

Priser

Priserne er inklusive

  • Fly og transfer til hotellet
  • Halvpension
  • 2-3 timers yoga, bodywork og om dagen
  • Workshop
  • Dobbeltrum i hovedbygningen

Prisen er 9.800 DDKK/person
Tillæg for enkelt værelse er 1500 DKK
Tilmelding sker ved mail til elisabeth@reezet.dk
Du sikrer din tilmelding ved at indbetale depositum på 2500 kr på følgende konto:
Reg nr: 4183 Konto: 3001873253
Rejsen arrangeres med Langley Travel
http://www.langley.eu/dk/solrejser/korsika/langley-resort-napoleon-bonaparte/

Elisabeth Pierini Lüders underviser i bodywork og bevidst vejrtrækning på turen. Elisabeth har et helt livs erfaring med kropslig bevægelse og undervisning. De seneste år har hun udviklet bodywork, som er kropsterapeutisk fusionstræning, og desuden arbejdet på at udvide sin værktøjskasse med en uddannelse som krops- og åndedrætsterapeut.
Og så er hun korsikaner!

Marianne Hagemann er med som yogalærer på turen til Korsika. Marianne er en erfaren og veluddannet yogalærer samt ayurvedisk sundhedsvejleder. Marianne har igennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med undervisning og vejledning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse – og er især optaget af den indiske lægevidenskab, ayurveda samt en antiinflamatorisk livsstil.

Tilmeld her