KURSUS FOR BEHANDLERE OG TERAPEUTER

Lær at aflæse og kontakte din klients følelser via åndedrættet – og løft dine behandlinger op på et højere niveau

Kender du det, at du undervejs i en behandlings- eller terapi-session mærker, at klienten bevidst eller ubevidst befinder sig i en bestemt følelsesmæssig tilstand, men har brug for at blive guidet til at turde gå ind i det?

Og du har som behandler eller terapeut brug for konkrete, dybere metoder til at navigere og hjælpe din klient i kontakt med og gennem følelsen?

Måske arbejder du med klienten på at rumme forskellige svære følelser som frygt/angst, vrede og sorg. Klienter har ofte svært ved at få kontakt til følelserne og hænger derfor fast i uforløste følelsesmæssige adfærdsmønstre, og du mangler redskaber, der kan hjælpe hurtigt og sikkert.

Ved du, at enhver følelse har sit eget åndedræt? Og at enhver følelse derfor kan arbejdes med via åndedrættet?

På dette 1-dags kursus lærer du, hvordan du hurtigt og sikkert via åndedrættet kan bringe din klient i kontakt med og gennem en følelsesmæssig tilstand på en konstruktiv måde, der ofte medvirker til varige forandringer efterfølgende.

Kurset veksler mellem teori og praksis samt guidede klient-øvelser, der kan tages direkte med ind og bruges i klinikken. Du lærer, hvordan åndedrættet kan bruges til at komme i kontakt med følelser, så du derefter kan bruge dine egne faglige metoder til at arbejde videre med dem og håndtere det der kommer frem.

Kurset er målrettet kropsbehandlere og terapeuter, der behandler mennesker og som ønsker at bruge vejrtrækningen som ressource til at bringe nye vinkler og redskaber i terapirummet.

INDHOLD PÅ KURSET

–  Det autonome nervesystem – Hvorfor er det vigtigt, og hvad skal du vide som behandler eller terapeut, når du ønsker at kontakte og arbejde med følelser?
–  Åndedrættet – Funktion og biokemi: Lær at ”by-passe” nervesystemet hurtigt og effektivt!
–  Følelser – Hvordan arbejder du målrettet med klientens åndedræt, så følelser hurtigt og effektivt kan kontaktes og arbejdes videre med?
– Du træner selv åndedrættetog mærker virkningerne af øvelserne.
–  Følelses-screening – Hvordan aflæser du de forskellige følelser hos klienten?
På kurset arbejdes der med følelserne frygt/angst, vrede og sorg.

–  Teknikker – Vi ”stofliggør” og beskriver hvilke øvelser og åndedrætsteknikker, der egner sig til at kontakte de forskellige følelser.
–  Hvad gør jeg hjemme i klinikken? – Du træner på kurset, hvordan du aflæser og guider din klient ind i følelserne via åndedrættet samt hvilke øvelser, der kan gives som hjemmetræning. 

OM UNDERVISERNE

Camilla Frydenlund
Camilla har mere end 15 års erfaring og over 10.000 behandlinger bag sig som autoriseret Body SDS behandler og Omnitherapy terapeut. Hun hjælper dagligt sine klienter til at trække vejret bedre, komme sine smerter til livs og opnå en øget livskvalitet, og så er hun tilknyttet Body SDS uddannelsen som underviser af nye Body SDS behandlere. Hun er ligeledes uddannet Bevidst åndedrætstræner, og har undervist på en lang række åndedræts-workshops og holdforløb.

Elisabeth Lüders
Elisabeth er Autoriseret Body SDS behandler og uddannet Bevidst åndedrætstræner samt indehaver af centeret Reezet i Birkerød. Elisabeth har over 1000 timers undervisning i bevidst åndedræt bag sig og underviser ligeledes på sin egen åndedrætsuddannelse. Hun har specialiseret sig i koblingen mellem krop og sind – både i sine behandlinger og sin undervisning, og er ved at uddanne sig videre til Omnitherapy terapeut.

Både Camilla og Elisabeth har en omfattende flerårig egen praksis i åndedrættet bag sig.

PRIS

Early bird kr. 1499,- frem til 1. september.
Herefter kr. 1895,-
Prisen indeholder et fuldt kompendie.

Betaling
Kurset betales ved tilmelding, og er ikke refundérbart. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden.

Forplejning
På kurset vil der være vand, te og kaffe samt lidt frugt gennem dagen.
Medbring egen frokost, du bliver sulten. Der er køleskab på stedet.

TID OG STED

Søndag den 12. november 2023 kl. 10.00-17.00
Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Der er parkering ved centeret.

Undervisere: Camilla Frydenlund og Elisabeth Lüders