Skab hormonel balance med hormonyoga

– Workshop over to dage for kvinder over 35 år

Hormon Yoga Terapi er udviklet af brasilianske Dinah Rodrigues for at hjælpe kvinder til en bedre overgangsalder. Programmet bygger på elementer fra Hatha Yoga, Kundalini Yoga og Tibetanske energi-øvelser. Øvelserne er dynamiske med åndedrætsteknikker, visualiseringer, yoga nidra (yogisk søvn), mudras og tibetanske energiteknikker. Den første del er dynamisk, den sidste del afstressende. Hormon yoga arbejder både på fysisk, psykologisk, følelsesmæssigt og energetisk niveau. Hormon yoga er velegnet for kvinder over 35 år, der enten er i på vej mod overgangsalderen eller midt i den.

Udover at du lærer programmet Hormon Yoga Terapi på workshoppen, så bliver du også klogere på intelligensen bag kvinders cyklus og overgangsalder, og får forhåbentligvis en større omsorg og forståelse for denne transformative tid af dit liv.

For at opnå et optimalt resultat, er det vigtigt at komme i gang med din egen praksis derhjemme. Det anbefales at udføre programmet 3-4 gange om ugen. På denne workshop bliver du fortrolig med programmet, og du kan på 25-35 minutter udføre det på egen hånd hjemme hos dig selv. Det er en skøn måde at tjekke kærligt nærværende ind til din krop, sind og sjæl på næsten daglig basis.

Når du praktiserer hormon yoga, kan kroppen ofte helt naturligt lindre og endda fjerne hedeture, søvnløshed, humørsvingninger, tørhed i vagina, ledsmerter, migræne, for kraftige eller for svage blødninger, blærebetændelser, lav libido osv. Disse positive effekter oplever du som regel allerede efter ganske få ugers praksis.

Om workshoppen

  • To skønne dage, hvor du lærer Hormon Yoga Terapi og bliver klar til at træne videre derhjemme.
  • Du får viden om dit nervesystem – dit stressniveau – og sammenhængen med dit hormonsystem og din overgangsalder.
  • Viden og refleksion om overgangsalderen og den store transformation, du oplever.
  • Masser af inspiration til at se din overgangsalder som vejen ind til visdomsalderen.
  • Du bliver forkælet med te, kaffe samt snacks

Det får du med hjem

  • Dit eget hormon yoga program tilpasset til dine egne udfordringer. Du trænes grundigt og bliver fortrolig med alle stillinger og teknikker i programmet.
  • Et øvelseshæfte med grundig beskrivelse af alle stillinger og teknikker.
  • Lydfiler til at træne efter.
  • Adgang til lukket facebook gruppe, hvor du har mulighed for at få direkte vejledning fra Pernille i 21 dage efter kurset.

Vær opmærksom på, at hormon yoga ikke anbefales, hvis du har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller psykiatriske diagnoser.

Hvis du er i tvivl, kan du ringe til underviser Pernille Fournais på 26 66 24 20, før du melder dig til.

OM UNDERVISER PERNILLE FOURNAIS

55 år. Eksamineret Hormon yoga terapeut af Dinah Rodrigues, yogalærer, efteruddannet inden for Shakti yoga med specialisering overgangsalderen, psykoterapeut MPF, certificeret mindfulness- og meditationslærer, ISP terapeut og cand.merc. Ejer af Balancekompagniet.

Tidligere deltagere udtaler:

“Oplevelse af energiskiftet i min krop, og at jeg havde en mere ”direkte kontakt” med mit underliv. En oplevelse af at få bekræftet at overgangsalderen ikke (kun) er til besvær, men i den grad også er fyldt med gaver, anvendelig visdom, indsigt og vejen til fornyelse og fornøjelse.”
Nina Schiøtz, 52 år, psykoterapeut

“Jeg kom til hormonyoga-workshoppen med en indstilling om, at jeg skulle have et værktøj til at modarbejde overgangsalderen. Jeg gik hjem med en følelse af, at den overgangsalder naturligvis bare skal komme – jeg er klar til den, jeg kan være i den og jeg glæder mig til den. Det bliver en ny periode i mit liv med både glæde, styrke og ikke mindst selvudvikling.”
Kvinde 49 år

TID OG STED

Fredag den 19. november kl. 17.00-21.00. Kom gerne kl. 16.30 for aflevering af spørgeskema.
Lørdag den 20. november kl. 12.00-17.00. Spis gerne en let frokost hjemmefra. Vi serverer te, kaffe og snacks.

Sted: Toftebakken 9B, 3460 Birkerød.

Påklædning: komfortabelt tøj og gerne flere lag.
Medbring vand og et tæppe.

Du får tilsendt et spørgeskema på mail som du bedes udfylde og medbringe.

Der er plads til 12 deltagere, så der er god tid og plads til den enkelte.

PRIS

1950 kr.