Activate & move better

– genfind din naturlige styrke og præstér bedre

Når kroppen er aktiveret er den stærkere, mere smidig, du har mere energi og det mindsker risikoen for skader.

En workshop på 2,5 time, hvor vi går i dybden, får kroppen til at åbne op og genfinder sin naturlig styrke, så du kan præstere på et højere niveau og få et system i bedre balance.

I denne workshop ser vi på hvordan kroppens muskler samarbejder som en helhed, og hvordan vi kan påvirke vores fysiske styrke med vejrtrækning, muskel-aktivering og vores mindset. Muskelspændinger, skader og smerter fortæller os, at kroppen kompenserer, hvilket kan gøre det svært at bevæge sig frit og med lethed. Når kroppen kompenserer betyder det samtidig, at vi ikke har adgang til musklernes fulde styrke.

Muskel-aktivering forbedrer samarbejdet mellem kroppens muskler. Når kroppen arbejder mere optimalt, er den stærkere, du har mere energi til rådighed, og risikoen for skader mindskes.

Resultatet er øjeblikkeligt og målbart, og du kan bruge det du lærer i workshoppen med det samme. Det er et godt supplement til anden sport, for når du er aktiveret, er du stærkere og du vil f.eks kunne løbe hurtigere, du kan løfte bedre og dit golfsving fungerer bedre. Dette gælder både for motionister og elite-udøvere.

Overordnet vil du have det bedre på alle planer, fordi hele dit system er i en bedre balance.

Om underviseren
Camille Vienne er kropsterapeut, personlig træner og instruktør i bl.a. Reezet.

“Camille har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton.”
– Marlene, Marathon løber.

“Ved at trykke hårdt på muskelaktiverings-punkterne, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere.”
– Winnie, pensionist.

“Camille er den bedste:-). Jeg er sprinter i Sparta og går på atletiklinjen på Nørre Fælled Skole, så jeg træner rigtig meget. Jeg har haft en rygskade, som Camille har hjulpet mig med, og hun har givet mig aktiveringspunkter, som jeg arbejder med til hver træning.”
Vincent, 14 årig atlet.

 

TID OG STED

Søndag den 8. oktober 2023 kl. 13.00-15.30
Reezet, Toftebakken 9, 3460 Birkerød
Påklædning: Tøj til bevægelse og strømper. Medbring gerne vand.

PRIS
550 kr

Workshoppen vil afholdes med max. 12 deltagere, så der kan tages udgangspunkt i netop dine udfordringer.